(Poistunut julkaisusta)

Aulapalveluhenkilöitä Helsinkiin
Palmia

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.6.2019
Palmia on nopeasti kasvava ja kehittyvä kiinteistö-, ruoka-, siivous- ja turvallisuuspalveluja tarjoava suomalaisomisteinen yritys. Teemme työtä, jonka jälki näkyy ja tuntuu. Me palmialaiset työskentelemme aina asiakasta kuunnellen. Olemme palvelevia asiantuntijoita ja kumppaneita. Teemme merkittävää, näkyvää ja motivoivaa työtä, osana elävää kaupunkia ja yhteiskuntaa. Monimuotoisessa yrityksessämme työskentelee tällä hetkellä n. 2 200 työntekijää. Tule Palmiaan jättämään oma kädenjälkesi!

Haemme Palmian Turvallisuuspalveluihin vakituiseen työsuhteeseen Aulapalveluhenkilöitä aula-ja toimistopalvelutehtäviin. Tulet työskentelemään media- ja palvelubrändejä tuottavan tunnetun mediatalon pääkonttorilla, jossa olet avainasemassa Palmian sekä asiakasyrityksen brändin tukemisessa. Työpaikka sijaitsee aivan Helsingin ydinkeskustassa loistavien kulkuyhteyksien varrella. Työt ovat pääosin virka-aikaan ma-pe klo 08:00-16:00. Tehtävässä sinulla on mahdollisuus päästä tekemään monipuolisia työtehtäviä upeassa työympäristössä keskeisellä paikalla.

Työtehtävät pitävät sisällään vieraiden vastaanottamista ja opastamista, kulunvalvontatehtäviä sekä muita toimisto- ja asiakaspalvelutehtäviä.

Perehdytämme sinut kattavasti tehtäviisi, sekä tarjoamme osaavien työkavereiden ja esimiesten tuen. Myös ympäri vuorokauden toimiva hälytys- ja palvelukeskuksemme tukee sinua tehtävissäsi.

Edellytämme hakijoilta:
- Voimassa olevaa vartijakorttia sekä vähintään kolmen (3) vuoden kokemusta vastaavanlaisista työtehtävistä
- Sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa, sekä asiakaspalvelutehtävissä tarvittavaa englannin kielen taitoa

Arvostamme:
- Erinomaisia asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja
- Sitoutuneisuutta, oma-aloitteisuutta sekä aktiivista työotetta

Tehtävän vaativuus on huomioitu palkkauksessa. Voit hakea tehtävään sähköisen järjestelmän kautta 23.6.2019 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Työt alkavat 5.8.2019 tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävistä antaa palveluesimies Sami Niemi (puh. 040 5224793) tai palveluesimies Juuso Taskinen (puh.0405968354).