(Poistunut julkaisusta)

Aulapalveluhenkilö
Colliers International Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2020

Tervetuloa työskentelemään osaavan kiinteistöalan yrityksen aulapalveluun asiakaspalvelutehtäviin!

Colliers International Finlandissa pääset mukaan voimakkaasti kehittyvään sekä kasvavaan kiinteistö- ja kauppakeskusjohtamisen sekä isännöinnin maailmaan.

Etsimme, mielellään jo vartijakortin omaavaa, osa-aikaista aulapalveluassistenttia työskentelemään Oulun seudun kohteissamme. Olet itsenäisen työskentelytavan omaava rautainen asiakaspalveluhenkilö, joka tarttuu tehtäviin aktiivisesti ja ripeästi. Olet lisäksi huolellinen ja tarkka sekä sinulla on positiivinen, itsenäisen aktiivinen ja asiakaslähtöinen asenne.

Työaikasi sijoittuu arkisin kello 8.00–16.00 välille ja työpisteesi sijaitsee Oulussa ja Kempeleessä. Työ soveltuu hyvin vaikka opiskelijalle tai muuten osa-aikaisen vapaudesta nauttivalle. Työt alkavat sopimuksen mukaisesti.

Aulapalveluassistentti toimii asiakasrajapinnassa ollen vieraiden ja asiakkaiden ensimmäinen kontakti. Tästä syystä etsimme henkilöä, joka on luonteeltaan ystävällinen, oma-aloitteinen ja asiakaspalveluhenkinen.

Aulan tehtäviin lukeutuvat muun muassa asiakkaiden neuvonta, vieraiden vastaanotto, posti- ja kuriirilähetysten käsittely, huoltopyyntöjen seuranta, yhteistyö palveluntuottajien suuntaan sekä yrityspalvelutilaukset. Aulatyö voi sisältää päivittäin vaihtelevia ja monipuolisia tehtäviä vuokrauksen tukitoiminnoista assistenttitöihin. Tietotekniset taidot, kulunvalvonnan tuntemus ja yleinen kiinteistöpalvelualan kokemus ovat kaikki hyödyksi.

Asiakkaita palvellaan suomen ja englannin kielillä puhelimitse, kasvotusten sekä sähköpostin välityksellä. Myös ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Jos näet itsesi kiinteistön ”sydämenä”, täytä sähköinen hakemus viimeistään 30.9.2020 mennessä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.