(Poistunut julkaisusta)

Aulapalveluhenkilö
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.11.2019

Etsimme aurinkoista ja asiakaspalveluhenkistä AULAPALVELUHENKILÖÄ tiimiimme Jyväskylään.


ISS Palvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” –palveluasenne.

Aulapalveluhenkilö toimii yrityksen käyntikorttina, ollen ensimmäinen henkilö jonka vieraat kohtaavat.

Työssäsi mm. vastaanotat vierailijoita ja opastat tilojen käyttäjiä sekä ratkaiset mahdollisia ongelmatilanteita. Työhösi kuuluu myös tilavarauksia ja kulunvalvontaa sekä erilaisia toimistotehtäviä. Työssäsi tarvitset suomen kielen lisäksi englannin kieltä. Eduksi katsotaan ruotsinkielen taito. Voimassa oleva vartijakortti ja kokemusta vartijan tehtävistä on ehdoton plussa. Työaika sijoittuu arkipäiville klo 7:30–15:30, työstä maksettava peruspalkka on kipa tes:n palkkaryhmä 4:n mukaan. Työ on kokopäiväinen ja toistaiseksi voimassa oleva.

Odotamme sinulta positiivista palveluasennetta, hyviä IT-taitoja (word, excel, powerpoint), kykyä ratkaista ongelmia sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Tarjoamme ison organisaatiomme tuen, tärkeän ja näkyvän roolin asiakkuudessamme sekä mahdollisuuden kehittää ja kouluttaa itseäsi ISS- urallasi eteenpäin! Tule täydentämään mukavaa tiimiämme!

Tuntuiko tehtävä omalta? Täytä sähköinen hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Toni Järviö ma-pe klo 9-15, + 358 40 764 7023. Hakuaika päättyy 19.11.2019.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia.


www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 


- ISS on savuton työpaikka -