(Poistunut julkaisusta)

Aulapalveluhenkilö
Colliers International Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.7.2019

Meillä Colliers International Finlandissa pääset mukaan voimakkaasti kehittyvään, sekä kasvavaan kiinteistöjohtamisen, kauppakeskusjohtamisen ja isännöinnin maailmaan. Colliersilla me ammattilaiset ajattelemme ennakkoluulottomasti, jaamme loistavia ideoita, sekä tarjoamme harkittuja ja innovatiivisia neuvoja vauhdittaaksemme asiakkaidemme menestystä. Tervetuloa mukaan työskentelemään kiinteistöalan johtavaan yritykseen.

Työaikasi sijoittuu arkisin kello 7.00 – 18.00 välille ja työpisteesi sijaitsee pääkaupunkiseudulla. Päivittäinen työaikasi on noin 6 - 8 tuntia päivässä, viikoittainen työaikasi määräytyy tekemäsi sopimuksen mukaan. Työ soveltuu hyvin esimerkiksi opiskelijalle tai henkilölle, joka haluaa tehdä osa-aikaista työtä ja nauttia myös vapaudesta. Työn aloittamisajankohta on sovittavissa erikseen.

Meillä aulapalveluhenkilöt ovat toimihenkilöitä ja alansa asiantuntijoita. Aulapalveluhenkilö on vieraiden ja asiakkaiden ensimmäinen kontakti toimiessaan asiakasrajapinnassa. Tästä johtuen etsimämme henkilöt omaavat erittäin palvelualttiin ja ystävällisen asenteen, he ovat oma-aloitteisia ja viihtyvät asiakaspalvelutyössä. Aulapalveluhenkilön tehtäviin lukeutuvat muun muassa asiakkaiden neuvonta, vieraiden vastaanotto, posti- ja kuriirilähetysten käsittely, erilaiset yrityspalvelu-tilaukset,  yhteistyö eri palveluntuottajiin, huoltopyyntöjen käsittely- ja seuranta, sekä mahdolliset turvallisuuteen liittyvät erilaiset tehtävät. Aulapalveluhenkilön työ voi sisältää myös päivittäin vaihtelevia ja monipuolisia tehtäviä vuokrauksen tukitoiminnoista aina erilaisiin assistenttitöihin.

 

Edellytykset

Etsimme pääasiassa jo vartijakortin omaavia aulapalveluhenkilöitä, mutta koulutamme tarvittaessa tehtävään valitut henkilöt lakisääteisillä vartijakursseilla. Olet huolellisen tarkka, itsenäisen työskentelytavan omaava rautainen asiakaspalvelun ammattilainen, joka tarttuu tehtäviin aktiivisesti ja ripeästi hymyn kestäessä huulilla pahimmankin paineen alla. Palvelemme asiakkaitamme suomen ja englannin kielillä niin puhelimitse, kasvotusten kuin sähköpostinkin välityksellä. Ruotsin kielitaidon katsomme eduksi. Tietotekniset taidot sinulla tulisi olla perusosaamisen tasolla, kulunvalvonnan tuntemus ja yleisen kiinteistöpalvelualan kokemuksen katsomme eduksi.

Mikäli näet itsesi kiinteistön ”sydämenä”, täytä sähköinen hakemus pikimmiten, mutta viimeistään 23.8.2019 mennessä, sillä haastattelemme tehtävään sopivia henkilöitä jo hakuajalla. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.