(Poistunut julkaisusta)

Aulapalveluhenkilö
Colliers International Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2018

AULAPALVELUHENKILÖ

Oletko idearikas ja energinen henkilö, jolla on myös hyvät vuorovaikutustaidot? Loistavalla asenteella pääsee jo pitkälle, mutta asiakaspalvelukokemus on aina hyödyksi. Colliers International Finland -konsernissa pääset mukaan voimakkaasti kehittyvään sekä kasvavaan toimitila- ja kauppakeskusjohtamisen maailmaan.

Aulapalveluhenkilönä työskentelet pääkaupunkiseudun kohteissamme. Olet aktiivisesti työhön tarttuva, oma-aloitteinen asiakaspalvelija, joka ei säikähdä nopeasti muuttuvaa työympäristöä ja vaihtuvia ihmisiä. Olet lisäksi huolellinen ja tarkka sekä varustettu positiivisella asenteella. Työtehtävään tarvitaan vartijakortti, mutta sen puuttuessa järjestämme koulutuksen sopivan henkilön löydyttyä.

Työpäiväsi koostuu monipuolisista tehtävistä esim. kiinteistön yritysasiakkaiden avustamisesta, vieraiden vastaanottamisesta, avainhallinnasta ja kiinteistön tilojen esittelystä. Työtehtävät saattavat vaihdella päivittäin assistenttitehtävistä, polkupyörien lainauksesta aina postitustehtäviin ja kokoustilojen varauksiin.

Tehtävässä hyödyksi ovat avainhallinnan taidot, kielitaito ja asiakaspalvelukokemus. Hallitset MS Officen perustaidot ja sinulla on sujuva suomen ja englannin kieli. Kaikki muu kielitaito on toki plussaa!
 
Työaikasi sijoittuu ma-pe kello 7.00 – 17.00 välille. Päivittäinen työaikasi on noin 8 tuntia päivässä.

Tunnistitko itsesi? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme huippuaulapalveluhenkilö. Täytä sähköinen hakemus 30.9.2018 mennessä. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä saat Eve Nurmelta numerosta 044 704 9052 arkisin klo 9.00–15.00 välillä tai sähköpostilla eeva-reetta.nurmi(at)colliers.com