(Poistunut julkaisusta)

Aulapalveluhenkilö
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.5.2018

WorkPower on luotettava, vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä markkinoilla. Vuosittain WorkPowerin kautta saa työtä yli 2000 henkilöä. Liikevaihtomme on noin 24 Me, myyntimme kasvoi 60 % edellisvuodesta ja kasvumme jatkuu yhä.

Etsimme asiakkaallemme vakituiseen työsuhteeseen kokenutta aulapalveluhenkilöä.

Pääasialliset työtehtäväsi

  • saapuvien asiakkaiden vastaanotto
  • puhelinvaihteen hoitaminen
  • kokousjärjestelyt ja matkavaraukset
  • koulutustilaisuus järjestelyt
  • yleiset toimistotehtävät (mm. tarviketilaukset)

Tehtävään soveltuva henkilö on organisointitaitoinen ja toimeen tarttuva. Palvelet aina asiakkaita ammattitaidolla ja iloisella asenteella, etkä hätkähdä kiirettä tai haastavia tilanteita. Omaat hyvät ATK-taidot ja olet nopea omaksumaan uusia asioita. Asioit sujuvasti niin suomen kuin englanninkin kielellä. Toivomme sinulla olevan kokemusta jo vastaavista tehtävistä, sillä tehtävässä pääset vastuulliseen ja itsenäiseen rooliin toimimaan yrityksen ensimmäisenä kontaktina vieraille sekä koordinoimaan useita tehtäviä samanaikaisesti.

Tarjoamme sinulle haastavan ja itsenäisen roolin, jossa päivät ovat vaihtelevia ja tilanteet nopeasti muuttuvia. Hyvien työsuhde-etujen lisäksi pääset osaksi hyvää porukkaa, jossa töitä tehdään hyvällä yhteishengellä ja positiivisella asenteella. Sinulle tarjoutuu myös hyvät etenemis- ja koulutusmahdollisuudet oman mielenkiintosi mukaan.

Lähetä hakemuksesi järjestelmämme kautta viimeistään 3.6 mennessä. Työtehtävät alkavat elokuun 2018 aikana ja tulet työllistymään suoraan asiakasyritykseemme.

Lisätietoja: 
Jenni Kempas, Henkilöstökoordinaattori
jenni.kempas@workpower.fi