(Poistunut julkaisusta)

Aulapalveluhenkilö Vantaan Tikkurilaan
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2020
Onko sinulla silmää erinomaiselle asiakaspalvelulle ja haussa työpaikka, jossa mikään päivä ei ole samanlainen? Etsimme nyt asiakkaallemme Vantaan Tikkurilaan   AULAPALVELUHENKILÖÄ
 
Mitä tarjoamme sinulle?
Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen arkityö, ja työaika sijoittuu kello 8-16 väliin. Toivomme, että olet valmis aloittamaan tehtävässä mahdollisimman pian. Asiakkaamme pääkonttori sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien varrella Vantaan Tikkurilassa. Perehdytämme sinut työtehtäviisi ja tarjoamme koulutus- ja kehittymismahdollisuuksia. Pääset osaksi reipasta ja kehittymishaluista työyhteisöä, jossa panostamme työturvallisuuteen ja hyvään työilmapiiriin.   Aulapalveluhenkilön työtehtäviä?
Työnkuvasi on monipuolinen ja olet tärkeässä roolissa luomassa hyvää ilmapiiriä ja mahdollistamassa asiakkaiden työpäivien sujumisen. Vastaanotat vieraita ja huolehdit kokous- ja neuvottelutilajärjestelyistä. Aulapalveluhenkilönä vastaat kuriirilähetyksistä ja postituksesta. Lisäksi ylläpidät kulunvalvontajärjestelmän tietoja, huolehdit kulkukorteista sekä lounasleimauksista ja niiden raportoinnista. Huolehdit myös kahviautomaattien päivittäisestä putsauksesta ja teet kahviautomaattien tilaukset. Työ pitää sisällään myös muita toimistotyötehtäviä. Lisäksi toimit yhteyshenkilönä siivoukseen ja kiinteistönhuoltoon.   Mitä odotamme sinulta?
Olet erinomainen ja helposti lähestyttävä asiakaspalvelija. Laadukas asiakaspalvelu sujuu sinulta suomen kielen lisäksi myös englanniksi. Kaikki muu kielitaito on kansainvälisellä asiakkaallamme työskennellessä plussaa. Sinulla on kokemusta vastaavista tehtävistä, sekä kulunvalvontajärjestelmien ja kulkukorttien hallinnoinnista. Käytät ja opit ketterästi hallitsemaan uusia järjestelmiä. Aikaisemman kokemuksesi kautta osaat priorisoida työtehtäviäsi.   Kiinnostuitko?
Innostuitko tehtävästä? Hienoa! Odottelemme jo innolla kuulevamme sinusta, mutta viimeinen hakupäivä tehtävään on 26.2.2020.   Jos sinulle heräsi lisäkysymyksiä tehtävästä tekninen manageri Kari Valtonen vastaa sinulle mielellään sähköpostitse kari.valtonen@coor.com.