(Poistunut julkaisusta)

Aulapalveluhenkilö Vantaalle
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.8.2020

Onko sinulla silmää erinomaiselle asiakaspalvelulle? Haemme nyt Vantaalla sijaitsevaan asiakaskohteeseen

VARTIJAKORTILLISTA AULAPALVELUHENKILÖÄ

Mitä tarjoamme sinulle?
Työsuhde on määräaikainen lomasijaisuus ja määräaikaisuuden arvioitu päättymispäivämäärä on 11.9.2020. Työ on kokoaikainen arkityö, ja työaika sijoittuu kello 8 -16 väliin. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydettyä. Asiakaskohteet sijaitsevat Vantaalla, lentokentän läheisyydessä.

Perehdytämme sinut työtehtäviisi ja tarjoamme koulutus- ja kehittymismahdollisuuksia. Pääset osaksi reipasta ja kehittymishaluista työyhteisöä, jossa panostamme työturvallisuuteen ja hyvään työilmapiiriin. Palkkaus tehtävään on Kiinteistöpalvelualan toimihenkilöitä koskevan työehtosopimuksen mukaan.

Aulapalveluhenkilön työtehtäviä
Työnkuvasi on monipuolinen ja olet tärkeässä roolissa luomassa hyvää ilmapiiriä ja mahdollistamassa asiakkaiden työpäivien sujumisen. Vastaanotat ja opastat vieraita ja huolehdit kokous- ja neuvottelutilajärjestelyistä. Aulapalveluhenkilönä vastaat palvelupyyntöjen käsittelystä, lähetysten vastaanottamisesta sekä postin lajittelusta ja jakamisesta. Lisäksi ylläpidät kulunvalvontajärjestelmän tietoja ja huolehdit kulkukorteista

Mitä odotamme sinulta?
Olet erinomainen ja helposti lähestyttävä asiakaspalvelija. Laadukas asiakaspalvelu sujuu sinulta suomen kielen lisäksi myös englanniksi. Sinulla on kokemusta vastaavista tehtävistä, hyviä it -taitoja ja av-laitteiden käyttökokemusta sekä voimassa oleva vartijakortti.

Kiinnostuitko?
Innostuitko tehtävästä? Hienoa! Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 14.8.2020.

Jos sinulle heräsi lisäkysymyksiä tehtävästä palvelupäällikkö Minna Pekkinen vastaa sinulle mielellään sähköpostitse minna.pekkinen@coor.com.

Käy tutustumassa meihin coorilaisiin ja arkeemme somessa! Löydät meidät Instagramista (coor_suomi) ja Facebookista (Coor Finland).