Aulapalveluhenkilö vahtimestaritehtäviin Vallilaan Helsinkiin
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2020
Onko sinulla silmää erinomaiselle asiakaspalvelulle ja haussa työpaikka, jossa mikään päivä ei ole samanlainen?  Lue lisää sillä, etsimme nyt Helsingin Vallilaan, vahtimestarin tehtäviin
 
AULAPALVELUHENKILÖÄ
 
 Mitä tarjoamme sinulle?
Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen arkityö (37,5h/viikko) missä työvuorosi sijoittuvan vaihdellen kello 7-17 välille. Työpaikka sijaitsee erittäin hyvien kulkuyhteyksien varrella Vallilassa ja palkkaus tehtävässä on Kiinteistöpalvelualan toimihenkilöiden työehtosopimuksen mukaan.
 
Aulapalvelutiimimme palvelee asiakkaitaan tinkimättömällä palveluasenteella hymyn kanssa. Pääset osaksi tekevää ja mukavaa porukkaa, joka perehdyttää sinut tehtäviisi. Kohteessa työskennellään kolmen henkilön tiimissä. Tehtäviisi kuuluu muun muassa vieraiden vastaanottoa, postitusta sekä kamera- ja kulunvalvontajärjestelmien ja avainten hallintaa. Teet myös pieniä kiinteistön ja kalusteiden korjaustöitä sekä tilajärjestelyjä.
 
Mitä odotamme sinulta?
Tämä homma sopii sinulle, joka olet asiakas- ja aulapalveluiden ammattilainen ja eduksesi katsomme vahtimestarin tutkinnon.
Tarvittaessa sinulla pysyvät kädessä työkalut ruuvimeisselistä akkukäyttöisiin pienkoneisiin ja osaat tehdä pieniä kiinteistön sekä kalusteiden korjaustöitä.
 
Suomen kielen taito ja sujuva englannin taito ovat asiakaskokemuksen varmistamiseksi välttämättömiä. Nopea järjestelmien omaksumiskyky on avuksesi tehtävässä.
 
Kiinnostuitko?
Kuulostiko tämä sinun työpaikaltasi? Täytä hakemus nettisivuillamme 28.10. mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Raija Peltomaa 040 5517259  arkisin klo 15-16.
 
Coor on mukana Vastuullinen työnantaja- kampanjassa.
 
Voit käydä tutustumassa meihin coorilaisiin ja arkeemme myös Instagramissa (coor_suomi) ja Facebookissa (Coor Finland).
 
 

Coorissa työskentelee eri-ikäisiä sekä kulttuuri- ja koulutustaustaltaan erilaisia ihmisiä, jotka toimivat eri työtehtävissä ja eri asiakkuuksissa. Eroista huolimatta meitä yhdistää vahva asiakaspalvelukulttuuri ja yhdessä tekemisen meininki. Työskentelemme monipuolisissa kiinteistöpalvelualan tehtävissä toimistoissa, oppilaitoksissa, hotelleissa, teollisuuslaitoksissa ja monissa muissa kohteissa eri puolella Suomea. Suomessa meitä coorilaisia työskentelee noin 1 200 henkilöä. Lue lisää osoitteesta www.coor.fi/rekrytointi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot