(Poistunut julkaisusta)

Aulapalveluhenkilö vahtimestaritehtäviin Helsingin Vallilaan
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.9.2020
Onko sinulla silmää erinomaiselle asiakaspalvelulle ja haussa työpaikka, jossa mikään päivä ei ole samanlainen?  Lue lisää sillä, etsimme nyt Helsingin Vallilaan, vahtimestarin tehtäviin   AULAPALVELUHENKILÖÄ    Mitä tarjoamme sinulle?
Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Työvuorosi sijoittuvat pääsääntöisesti ma-pe kello 7-17  väliin. Työpaikka sijaitsee erittäin hyvien kulkuyhteyksien varrella.    Aulapalvelutiimimme palvelee asiakkaitaan tinkimättömällä palveluasenteella hymyn kanssa. Pääset osaksi tekevää ja mukavaa porukkaa, joka perehdyttää sinut tehtäviisi. Kohteessa työskennellään kolmen henkilön tiimissä. Tehtäviisi kuuluu muun muassa vieraiden vastaanottoa, postitusta sekä kamera- ja kulunvalvontajärjestelmien ja avainten hallintaa. Tarvittaessa sinulla pysyy kädessä myös ruuvimeisseli, ja osaat tehdä pieniä kiinteistön ja kalusteiden korjaustöitä.    Mitä odotamme sinulta?
Tämä homma sopii sinulle, joka olet asiakas- ja aulapalveluiden ammattilainen ja eduksesi katsomme vahtimestarin tutkinnon. Suomen kielen taito ja sujuva englannin taito ovat asiakaskokemuksen varmistamiseksi välttämättömiä. Nopea järjestelmien omaksumiskyky on avuksesi tehtävässä.   Kiinnostuitko?
Kuulostiko tämä sinun työpaikaltasi? Täytä hakemus nettisivuillamme 22.9. mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Raija Peltomaa 040 5517259  arkisin klo 8.00-10.00.   Coor on mukana Vastuullinen työnantaja- kamapanjassa.   Voit käydä tutustumassa meihin coorilaisiin ja arkeemme myös Instagramissa (coor_suomi) ja Facebookissa (Coor Finland).
Coor on Pohjoismaiden johtavia palveluntoimittajia. Tarjontamme kattaa kaikki tukipalvelut, joita yksityisen tai julkisen sektorin tehokkuus ja toimivuus edellyttävät. Coorilla on markkinoiden laajin palvelutarjonta ja erityisosaamista kolmella palvelualueella: käyttäjäpalvelut, kiinteistöpalvelut ja strateginen neuvonta. Yhtiössä työskentelee noin 9100 henkilöä pääasiassa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Liikevaihto on noin 940 miljoonaa euroa.