(Poistunut julkaisusta)

Aulapalveluhenkilö Turkuun (1322)
Sodexo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2018

Turun Kupittaan kampukselle avattiin keväällä 2018 ainutlaatuinen lääketieteen opetus-, tutkimus- ja diagnostiikan uudiskohde. Tiloihin sijoittuvat Turun yliopisto ja ammattikorkeakoulu, Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri sekä Terveyden ja hyvinvoinnin laitos. Kiinteistössä toimii myös uudenlainen elämyskeskus ja tutkimusravintola, jossa Sodexo toimii palveluntarjoajana. 

Haemme nyt Sodexon palvelukseen Turun Kupittaan Medisiina D -rakennukseen ammattitaitoista

AULAPALVELUHENKILÖÄ

Toimipaikassa Sodexo vastaa ravintola-, aula- ja tilahuoltopalveluista. Ravintolassa käy päivittäin noin 1000 lounasruokailijaa ja lisäksi on kahvilatoimintaa sekä kokous- ja tilaustarjoilua. Toiminnastamme vastaa 15 hengen Sodexo-tiimi.

Työtehtäviisi aulapalveluhenkilönä kuuluvat mm.
- vierailijoiden vastaanotto, neuvonta ja opastus
- kulunvalvonta
- postitustehtävät
- kulkukorttien ja pysäköintilupien hallinnointi
- auditorio- ja kokoustilojen AV-laitteiden hallinointi ja opastus
- kalustejärjestelyt
ja muita yleisiä asiakaspalvelu- ja toimistotehtäviä.

Odotamme

Sinulla on:
- voimassa oleva vartijakortti
- asiakaslähtöinen työskentelyote
- tehtävään soveltuva koulutus ja aikaisempaa kokemusta aulapalvelutehtävistä
- hyvät tietotekniset taidot, erityisesti MS Office

Sujuvan suomen kielen lisäksi tulet hyvin toimeen sekä englannin että ruotsin kielellä. Olet yhteistyökykyinen ja aurinkoinen asiakaspalvelija, joka hymyilee kiireestä huolimatta. Koska työ on jossain määrin fyysisesti raskasta, odotamme sinulta hyvää fyysistä kuntoa.

Hygieniapassi katsotaan hakijalle eduksi.

Menestyminen työssä edellyttää ammatillisten valmiuksien lisäksi positiivista asennetta, yhteistyökykyä sekä halua kehittää ja kehittyä työssäsi.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän uututtaan hohtavassa toimintaympäristössä. Saat koulutusmyönteisen yrityksemme tuen kehittyä työssäsi. Tule mukaan tekemään jokaisesta päivästä parempi!

Lisätietoja

Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. Päivittäinen työaika on pääsääntöisesti klo 8.00-16.00, tarvittaessa olet valmis joustamaan työajoissa. Palkkaus kiinteistöpalvelualan TES:n mukaan. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa 15.11.2018 alkaen aluevastaava Minna Karjalainen p. 050-596 9274, jätähän tarvittaessa soittopyynnön.