(Poistunut julkaisusta)

Aulapalveluhenkilö, Technopolis Oyj, pääkaupunkiseutu
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.7.2017
Etsimme nyt energisiä ja asiakaspalveluhenkisiä aulapalveluhenkilöitä Technopolis Oyj:lle pääkaupunkiseudun toimipisteisiin.

Työtehtäviin kuuluvat aulapalvelun toiminnasta vastaaminen, kuten vieraiden vastaanotto ja opastus, asiakaspalvelun sähköpostin hallinnointi, kiinteistöihin liittyvien huoltopyyntöjen ja palautteiden käsittely, yleiset toimistotehtävät sekä kiinteistön kulunvalvonnan määritykset.

Työtä on tarjolla työskentelymahdollisuuksien mukaan n. 8-24 h/vko. Valitut tekijät sitoutuvat osaksi käytössä olevaa varallaolorinkiä, mikä tarkoittaa muutamaa ennakkoon sovittua päivystysvuoroa viikossa. Päivystysvelvollisuus on sovitusti 1-3 arkipäivänä klo 6.30-10.30, ja mikäli tuuraussoitto StaffPointilta tulee, päivystysvuorossa oleva työntekijä on valmis lähtemään vuoroon mihin tahansa Technopoliksen toimipisteeseen pääkaupunkiseudun alueella. Mikäli emme voi tarjota vuoroa kyseiselle päivälle, maksetaan työntekijälle päivystysajalta työehtosopimuksen mukainen korvaus. Varsinaiset työvuorot aulakohteissa sijoittuvat maanantaista perjantaihin klo 7.30-18 välille.

Osa-aikaiset työsuhteet solmitaan työntekijöiden ja StaffPointin välille. Työsuhteet alkavat mahdollisimman pian sopivien henkilöiden löydyttyä. Arvostamme valmiutta sitoutua tehtävään ainakin puoleksi vuodeksi.


Edellytämme sinulta

- Joustavuutta ja reipasta otetta työhön
- Aurinkoista olemusta, viiden tähden asiakaspalveluhenkisyyttä sekä kykyä ymmärtää asiakkaan tarpeet
- Hyvää paineensietokykyä ja kykyä toimia järjestelmällisesti myös kiireessä
- Tietotekniset perusvalmiudet
- Suomen ja englannin kielen taitoa
- Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä lasketaan hakijalle eduksi.


Kiinnostuitko?

Mikäli tunnistit itsesi ilmoituksesta ja kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi osoitteessa www.staffpoint.fi. Liitä hakemukseen myös CV:si.

Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita myös hakuajan ollessa käynnissä. Ensimmäinen haastattelukierros toteutetaan videohaastatteluna, joten osa hakijoista tulee saamaan haastattelukutsun sähköpostilla.


Lisätietoja

Suvi Kuusisto
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy
Ruoholahdenkatu 14, 00180 Helsinki
p. 020 7206 433
suvi.kuusisto@staffpoint.fi