Aulapalveluhenkilö Pitäjänmäkeen
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 24.11.2021

Hei ammattitaitoinen AULAPALVELUTYÖNTEKIJÄ – me etsimme sinua kokopäiväiseen työsuhteeseen Helsinkiin tyylikkääseen ja moderniin pääkonttoriaulaan.


Olet aulassa asiakkaidemme ensikohtaaminen ja luot omalla persoonallasi jokaiselle lämpimän ja tervetulleen olon. Aulapalvelutehtävissä huolehdit asiakkaista ensiluokkaisella palveluasenteellasi vastaanottaen heidät heti ovesta sisään astuttuaan. Tässä tehtävässä on tärkeää, että osaat pitää useita lankoja käsissäsi eikä kiireiset tilanteet säikäytä sinua. Tehtäväsi tulee olemaan monipuolinen sekoitus asiakkaiden vastaanottamista, postitusta, puhelimeen vastaamista ja neuvotteluhuoneiden sekä tarjoiluiden varaamista.


Edellytämme noin viiden vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä, lisäksi jo suoritettu vartijakortti on tehtävässä hyödyksi. Tulet myös osallistumaan työhön kahvila-aulassa sekä ravintolassa, joten suoritetun hygieniapassin katsomme eduksesi. Työssä pitää myös pystyä opastamaan av-välineiden käytössä, joten sinun tulee hallita sujuvasti niin av-laitteet kuin erilaiset IT-työkalut ja ohjelmat. Erityisesti toivomme sinulta sujuvaa Excelin hallintaa. Odotamme sinulta, että hallitset suomen sekä englannin kielen sujuvasti niin suullisesti kuin kirjallisesti, muu kielitaito luetaan eduksi. Tässä tehtävässä työvuorosi ovat arkisin kello 07:00–17:00 välillä. Tämä työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa mahdollisimman pian.


 
Sinun kannattaa hakea tätä tehtävää, koska ISS tarjoaa


  • paikan, jossa voit kasvaa: meillä voit rakentaa oman urapolkusi ja hyödyntää monipuolisia koulutusmahdollisuuksiamme.
  • työyhteisön, jossa tukenasi on niin paikallinen tiimi kuin kansainväliset taustajoukot. Arvostamme monimuotoisuutta sen kaikissa merkityksissä, meidän tiimissämme voit olla oma itsesi.
  • vakaan ja luotettavan työpaikan, jossa voit luottaa siihen, että palkkasi maksetaan oikein ja ajallaan. Erityisiä onnistumisia huomioimme ISS-palkitsemisohjelman mukaisesti.
  • kattavat työterveyshuollon palvelut ja työhyvinvointiohjelmat
  • turvalliset työolosuhteet: suojavarusteet, työvaatteet, perehdytyksen ennakoivaan turvallisuuskulttuuriin ja säännölliset turvavartit
  • liikunta- ja kulttuuriedun vapaa-ajalle


Me, ISS Suomi, olemme osa maailman johtavaa kiinteistö- ja toimitilapalveluyhtiötä, joka toimii yli 30 maassa. Suomessa meitä ISS:läisiä on 8 000 ja toimimme valtakunnallisesti. Toimintamme tarkoituksena on luoda tiloja, joissa on hyvä olla. Luomme näitä tiloja siivous-, kiinteistö-, ravintola- ja työpaikkapalveluillamme. Aula- ja työpaikkapalveluiden ammattilaisena olet yhtä kuin ISS: kasvomme ja käyntikorttimme kiinteistön käyttäjille. Vahvistat osaamisellasi esimerkiksi työpaikkojen houkuttelevuutta eli autat asiakkaitamme saamaan parhaat osaajat palvelukseensa.


Ilmastotavoitteenamme on olla hiilineutraali vuonna 2035 – ISS:läisenä pääsetkin vaikuttamaan merkittävästi tämän tavoitteen toteutumiseen ja yhteisen ympäristömme hyvinvointiin!


Hae viimeistään 8.12.2021.! Käsittelemme kaikki hakemukset ja kerromme jokaiselle hakijalle prosessin etenemisestä. Halutessasi saat lisätietoja tehtävästä lähettämällä sähköpostia rekrytointi@iss.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot