(Poistunut julkaisusta)

Aulapalveluhenkilö Pitäjänmäkeen
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2020
Etsimme Pitäjänmäkeen asiakaspalvelun ammattilaista, eli   AULAPALVELUHENKILÖÄ   vastaamaan vilkkaan aulakohteen arjen sujumisesta.   Mitä Coor tarjoaa sinulle?
Tarjoamme sinulle vakituisen ja kokoaikaisen arkityön missä työajat ovat maanantaista torstaihin 7.45 – 15.45 ja perjantaisin 7.45-16.00. Tulevaan työpaikkaasi on hyvät julkiset kulkuyhteydet. Palkkaus tehtävässä on kiinteistöpalvelualan toimihenkilöiden työehtosopimuksen mukaan.   Työnkuvaasi kuuluvat monipuoliset asiakaspalvelutehtävät  kuten vieraiden vastaanottaminen, posti- ja kuriirilähetykset ja taksitilaukset. Vastuullesi kuuluu myös useamman talon kulunvalvonta. Lisäksi tehtäviisi kuuluu opastaa av-laitteiden käytössä ja pitää huolen siitä, että toimiston yleisilme on siisti.    Mitä odotamme sinulta?
Toivomme, että sinulla on aikaisempaa kokemusta aulapalveluissa työskentelystä ja viihdyt hektisessä työympäristössä. Olet iloinen ja asiallinen asiakaspalvelija, ja sinulla on hyvä tilanteenlukutaito. Suomen kielen taitosi on erinomainen työt sujuvat sinulta myös englanniksi. Tavallisimpien toimisto-ohjelmien käyttö on sinulla hanskassa, ja olet nopea oppimaan uusia järjestelmiä.    Kuulostiko tämä sinun työpaikaltasi?
Kiinnostuitko tästä tehtävästä? Hienoa, odotamme jo kuulevamme sinusta. Jätä hakemus 27.10. mennessä. Jos et liitä hakemuksellesi ansioluetteloa tai hakukirjettä, kerrothan meille aikaisemmasta työkokemuksestasi hakulomakkeella. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.   Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Marjut Rissanen p.050 468 3551. arkisin 10-14.
 
Voit käydä tutustumassa meihin coorilaisiin ja arkeemme myös Instagramissa (coor_suomi) ja Facebookissa (Coor Finlandi).