(Poistunut julkaisusta)

Aulapalveluhenkilö, osa-aikainen
Colliers International Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2019

Tervetuloa työskentelemään osaavaan ja kehittyvään kiinteistöalan yrityksen aulapalveluun asiakaspalvelutehtäviin!

Colliers International Finlandissa pääset mukaan voimakkaasti kehittyvään sekä kasvavaan kiinteistöjohtamisen, kauppakeskusjohtamisen ja isännöinnin maailmaan.

Työaikasi sijoittuu arkisin kello 7.00 – 18.00 välille ja työpisteesi sijaitsee pääkaupunkiseudulla. Päivittäinen työaikasi on noin 6 - 8 tuntia päivässä ja viikoittainen noin 0 - 40 tuntia. Työ soveltuu hyvin vaikka opiskelijalle tai muuten osa-aikaisen vapaudesta nauttivalle. Työt alkavat sovitun mukaisesti.

Aulapalveluassistentti on vieraiden ja asiakkaiden ensimmäinen kontakti ja toimii asiakasrajapinnassa. Tästä johtuen etsimämme henkilöt ovat erittäin ystävällisiä, oma-aloitteisia ja asiakaspalveluhenkisiä. Aulan tehtäviin lukeutuvat muun muassa asiakkaiden neuvonta, vieraiden vastaanotto, posti- ja kuriirilähetysten käsittely, huoltopyyntöjen seuranta ja yhteistyö palveluntuottajiin sekä yrityspalvelu-tilaukset. Aulatyö voi sisältää päivittäin vaihtelevia ja monipuolisia tehtäviä vuokrauksen tukitoiminnoista assistenttitöihin.

Etsimme mielellään jo vartijakortin omaavia aulapalveluassistentteja työskentelemään pääkaupunkiseudun kohteissamme. Olet itsenäisen työskentelytavan omaava rautainen asiakaspalvelu-henkilö, joka tarttuu tehtäviin aktiivisesti ja ripeästi. Olet lisäksi huolellinen ja tarkka sekä sinulla on positiivinen, itsenäisen aktiivinen ja asiakaslähtöinen asenne.Tietotekniset taidot, kulunvalvonnan tuntemus ja yleinen kiinteistöpalvelualan kokemus ovat kaikki hyödyksi.Asiakkaita palvellaan suomen ja englannin kielillä puhelimitse, kasvotusten sekä sähköpostin välityksellä. Myös ruotsin kielitaito katsotaan eduksi.

Mikäli näet itsesi kiinteistön ”sydämenä”, täytä sähköinen. Hakuaika päättyy 17.4.2019, paikka kuitenkin täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.