(Poistunut julkaisusta)

Aulapalveluhenkilö/ kahvilatarjoilija Cafe Amandaan Helsinkiin (133)
Sodexo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.7.2019

Oletko intohimoinen asiakaspalvelija, joka nauttii aidosti jokaisesta asiakaskohtaamisesta?
Pidätkö monipuolisista työtehtävistä? Nautitko siitä, kun saat ottaa vastuuta itsenäisesti?

Haemme Etelä-Esplanadille Cafe Amandaan aurinkoista asiakaspalvelijaa.

Cafe Amandassa on kahvila-viinibaari, kokous- ja juhlapalvelut sekä aula- ja siivouspalvelut.

Päätehtäviäsi aulapalvelussa ovat vieraiden vastaanotto, postituspalvelut, kokoustilavarausten hallinta ja tarjouspyyntöihin vastaaminen. Lisäksi osallistut kahvilassa kahvilatuotteiden valmistukseen ja esille laittoon, viinien ja juomien tarjoiluun sekä kokouskahvitusten järjestämiseen. Kahvilassa on pöytiintarjoilu. Olet innokas osallistumaan tarvittaessa myös kohteen muihin tehtäviin kuten juhlatilaisuuksissa tarjoiluun. Olet tärkeä osa Amandan huipputiimiä, jossa autamme toinen toisiamme.

Amanda on arvokiinteistö, jolla on perinteikäs historia. Amandassa moderni desing-sisustus kohtaa arvokiinteistön charmin. Talo on sisältä täysin uudistettu ja palvelee kansainvälisiä yrityksiä ja asiakkaita.

Tutustu Amandaan www.cafeamanda.fi ja www.amanda.fi

Odotamme

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja noin 2-3 vuoden työkokemusta. Palvelet asiakkaita sydämellisesti niin suomeksi kuin englanniksi sekä mahdollisesti myös muilla kielillä.

Olet ripeä ja yhteistyökykyinen. Perehdytämme sinut mielellämme varausjärjestelmien käyttöön sekä tarjouspyyntöihin vastaamiseen tarvittaessa. Sinulla on hygieniapassi, anniskelupassi ja koska Amandan aula on vartiointiaula, sinulla on vartijakortti tai olet valmis osallistumaan vartijakurssille.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkokonaisuuden, jossa pääset vaikuttamaan asiakkaiden päivittäisen elämän laatuun. Tukenasi ovat suuren yrityksen yhteiset toimintatavat ja tavoitteellisista ihmisistä koostuva organisaatio. Tule mukaan sydämelliseen ja iloiseen tiimiimme tekemään jokaisesta päivästä parempi!

Lisätietoja

Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. Työ on vuorotyötä, joten olet valmis tekemään joustavasti vuoroja aamuisin ja iltaisin sekä viikonloppuisin. Palkka sopimuksen mukaan.

Työ alkaa ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Jätäthän sähköisen hakemuksesi alla olevan linkin kautta!

Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse Helsingin keskustan aluevastaava Jarno Sorasahi jarno.sorasahi@sodexo.com