(Poistunut julkaisusta)

Aulapalveluhenkilö Helsinkiin
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2020

L&T on huomisella töissä! Tästä syystä olemme ottaneet tehtäväksemme toimia edelläkävijänä siivousalan murroksessa. Päivitimme vuoden 2020 alussa nimittäin alan esimiesroolit tähän päivään, jotta voisimme selkeyttää vastuualueita, vähentää työnmäärää ja tehostaa esimiestyötä. Meitä L&T: läisiä on jo yli 8000 ja me kaikki teemme töitä kiertotalouden ja paremman huomisen eteen. Tule meidän remmiin mukaan! 

 

L&T: llä pidetään huolta katoista, lattioista ja ihmisistä niiden välillä - tule meidän kanssa tekemään parempaa huomista! Etsimme avainasiakkuuteen


REIPASTA JA AMMATTITAITOISTA AULAPALVELUHENKILÖÄ 

 

vakituiseen ja kokoaikaiseen tehtävään. Työkohteesi sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin Ruskeasuolla asiakkaamme toimitiloissa. Tässä tehtävässä vastaat aulapalvelutehtävistä, kuten vieraiden vastaanotosta, puhelinliikenteestä ja tilavarauksista. Kohtaat asiakkaita niin kasvotusten kuin sähköisestikin eli olisi tärkeää, että kumpaakin kautta välittyy reipas asiakaspalveluasenteesi. Työaika on arkisin klo 7.00-17.00 välisenä aikana, riippuen mihin kohteeseen työllistyt. Viikonloput ovat pyhitetty vapaa-ajallesi! Tehtävän palkkaus on vartiointialan TES mukainen.

Emme suinkaan odota sinulta 50-vuoden työkokemusta ja kymmentä tutkintoa! Suoriutuksase kuitenkin tehtävästä, odotamme sinulta seuraavia asioita:

 

* Voimassaoleva vartijakortti ja EA1-kortti.

* Ihanteellista olisi, että sinulta löytyisi ainakin 2-vuodelta aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Mikäli alan tutkinto löytyy ässänä hihasta, niin se on täysin eduksesi! 

* Tämän päivän vartijalta odotamme myös hyviä IT-taitoja - eli et mene solmuun perusohjelmien kanssa ja olet vähintään innokas oppimaan.

* Aiempi kokemus turvallisuusjärjestelmistä- ja laitteista.

* Asiakkaiden kohtaaminen ja opastaminen on erittäin tärkeä osa työtäsi, joten toivomme sinulta kykyä palvella asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla! Tästä syystä edellytämme sinulta vähintään sujuvaa suomen- ja englannin kielen taitoa. Tyydyttävä ruotsin kielen taito katsotaan eduksesi.

* Hyvä paineensietokyky ja motivoitunut työote!

 

Tarjoamme sinulle 

 

mahdollisuuden päästä rakentamaan juuri sinunlaisen urapolun isossa kiertotalousfirmassa, jossa on juuri uudistettu siivous- ja tukipalveluiden organisaatio. Esimiehenäsi tulee toimimaan uudessa roolissa Palvelumestari, joka on valittu tehtäväänsä nimenomaan lähiesimiestaitojensa takia. Tavoitteisiimme kuuluu 2020-luvulla panostaa entistä enemmän siihen, että työntekijämme voivat hyvin ja kokevat saavansa tarvitsemansa tuen esimieheltään. Ja toki meillä pidetään henkilöstöstä huolta mm. normaalia kattavammalla terveyshuollolla, erilaisilla hyvinvointipalveluilla, henkilöstökerhoilla ja kuntosalietuuksilla. Kirsikkana kakun päällä, motivoitunut työote voi poikia sinulle pitkän uran meidän remmissä ja pääset jatkuvasti kehittämään osaamistasi! :) Lue meistä lisää työnantajana tästä https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat/lt-tyonantajana

 

Huomaathan, että koronaviruksesta johtuvan poikkeustilan vuoksi toteutamme haastattelut toistaiseksi virtuaalisesti: puhelin- ja videohaastatteluina. 

 

Hae viipymättä paikkaa oheisen linkin kautta, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja palkkaamme sopivat tyypit heti kun heidät löydämme! Vai jäikö jokin vielä mietityttämään? Voit lähettää kysymyksesi osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi. Varsinaisia hakemuksia otamme kuitenkin vastaan vain rekrytointijärjestelmämme kautta.