(Poistunut julkaisusta)

Aulapalveluhenkilö Helsinkiin
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2019
Toimenkuva
Oletko luonnostasi toimiston organisaattori ja vuorovaikutustaidoiltasi ilmiömäinen hahmo? Nautitko asiakaspalvelusta niin sisäisten kuin ulkoistenkin asiakkaiden parissa?

Mikäli yllä oleva kuvaa sinua, meillä VMP-konsernissa on mahdollisesti juuri sinulle sopiva positio tarjolla henkilöstöpalvelualan näköalapaikalla. Etsimme nyt kollegaksemme aulapalveluhenkilöä juuri valmistumassa oleviin toimitiloihimme Helsingin Ruoholahdessa.

Modernissa uudessa toimistossamme tulee työskentelemään noin sata alansa ammattilaista VMP-konsernin eri brändien alla. Tiloissamme vierailee päivittäin runsaasti asiakkaita, joten aulapalveluhenkilön työpanoksella on aivan keskeinen merkitys ensiluokkaisen asiakaskokemuksen luomisessa. Työaika on toimiston aukioloaikojen mukaisesti arkisin klo 8-16.
Odotamme sinulta
Aulapalveluhenkilön vastuulle kuuluvat muun muassa:

- vieraiden vastaanottaminen ja ohjaaminen
- kokoustarjoiluista huolehtiminen
- toimistotarvikkeiden tilaukset ja hallinnointi
- toimiston yleiset ylläpidolliset tehtävät ja niiden organisointi
- konsulttien ja HR-osaston avustaminen tarvittaessa
- mahdollisesti myös puhelinvaihteen osittainen hoitaminen

Aulapalveluhenkilönä toimiminen vaatii sinulta paineensietokykyä, huolellisuutta, jämäkkyyttä sekä halua auttaa ihmisiä. Odotamme, että nautit asioiden organisoinnista ja otat mielelläsi toimiston ylläpidollisia kokonaisuuksia vastuullesi. Lisäksi toivomme, että olet oma-aloitteinen ja riuskalla otteella töihin tarttuva persoona, joka tykkää työtahdin vaihtelusta.

Eduksesi katsotaan aiempi kokemus aula- tai asiakaspalvelutehtävistä, mutta tärkeintä on rohkea palveluhenkinen asenne ja loistava organisointikyky. Tarjoat asiakaspalvelua sujuvasti suomen lisäksi myös englanniksi ja sinulla on hyvien IT-taitojen myötä kyky omaksua erilaiset käyttöjärjestelmät nopeasti.
Muut tiedot
Tunnistitko itsesi ylläolevasta? Hae paikkaa 20.8. mennessä lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteeseen meri.halonen@vmp.fi. Kerro meille itsestäsi ja ajatuksistasi.

Lisätietoa tehtävästä antaa 13.8. ja 20.8. klo 9-11 HR-päällikkö Meri Halonen numerossa 040 307 5113.
Kesto
Toistaiseksi
Lisätietoja
Meri Halonen, meri.halonen@vmp.fi, 0403075113
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 20.08.2019 mennessä.