(Poistunut julkaisusta)

Aulapalveluhenkilö Helsingin Ruoholahteen
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.8.2020

Onko sinulla silmää erinomaiselle asiakaspalvelulle ja haussa työpaikka, jossa mikään päivä ei ole samanlainen? Etsimme nyt Helsingin Ruoholahdessa sijaitsevaan asiakaskohteeseen

VARTIJAKORTILLISTA AULAPALVELUHENKILÖÄ

Mitä tarjoamme sinulle?
Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen arkityö, ja työaika sijoittuu kello 8 - 16.15 väliin. Aloitus tehtävässä on 1.9.2020. Perehdytämme sinut työtehtäviisi ja tarjoamme koulutus- ja kehittymismahdollisuuksia. Pääset osaksi reipasta ja kehittymishaluista työyhteisöä, jossa panostamme työturvallisuuteen ja hyvään työilmapiiriin. Palkkaus tehtävään on Kiinteistöpalvelualan toimihenkilöitä koskevan työehtosopimuksen mukaan.

Aulapalveluhenkilön työtehtäviä
Työnkuvasi on monipuolinen ja olet tärkeässä roolissa luomassa hyvää ilmapiiriä ja mahdollistamassa asiakkaiden työpäivien sujumisen. Vastaanotat ja opastat vieraita ja huolehdit kokous- ja neuvottelutilajärjestelyistä.
Aulapalveluhenkilönä vastaat palvelupyyntöjen käsittelystä, lähetysten vastaanottamisesta sekä postin lajittelusta ja jakamisesta. Lisäksi ylläpidät kulunvalvontajärjestelmän tietoja ja huolehdit kulkukorteista

Mitä odotamme sinulta?
Olet erinomainen ja helposti lähestyttävä asiakaspalvelija. Laadukas asiakaspalvelu sujuu sinulta suomen kielen lisäksi myös englanniksi. Sinulla on kokemusta vastaavista tehtävistä, hyviä it -taitoja ja av-laitteiden käyttökokemusta sekä voimassa oleva vartijakortti. Olet mielellään myös suorittanut ensiapukoulutuksen.

Kiinnostuitko?
Innostuitko tehtävästä? Hienoa! Odottelemme jo innolla kuulevamme sinusta, mutta viimeinen hakupäivä tehtävään on 26.8.2020.

Lisätietoja tehtävästä antaa sinulle palvelupäällikkö Minna Pitzén 14.8. klo 13 -14 ja 17-18.8. klo 14 -15 numerossa 040 5086181.


Voit käydä tutustumassa meihin coorilaisiin ja arkeemme myös Instagramissa (coor_suomi) ja Facebookissa (Coor Suomi).