(Poistunut julkaisusta)

Aulapalveluhenkilö Helsingin keskustaan
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.8.2020

Onko sinulla silmää erinomaiselle asiakaspalvelulle ja haussa työpaikka, jossa mikään päivä ei ole samanlainen? Etsimme nyt asiakkaallemme Helsingin keskustaan

AULAPALVELUHENKILÖÄ

Mitä tarjoamme sinulle?
Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen arkityö, ja työaika sijoittuu kello 7 - 17 väliin. Aloitus tehtävässä on mahdollisimman pian. Perehdytämme sinut työtehtäviisi ja tarjoamme koulutus- ja kehittymismahdollisuuksia. Pääset osaksi reipasta ja kehittymishaluista työyhteisöä, jossa panostamme työturvallisuuteen ja hyvään työilmapiiriin.

Aulapalveluhenkilön työtehtäviä
Työnkuvasi on monipuolinen ja olet tärkeässä roolissa luomassa hyvää ilmapiiriä ja mahdollistamassa asiakkaiden työpäivien sujumisen. Vastaanotat vieraita ja huolehdit kokous- ja neuvottelutilajärjestelyistä. Aulapalveluhenkilönä vastaat kuriirilähetyksistä ja postituksesta. Lisäksi ylläpidät kulunvalvontajärjestelmän tietoja, huolehdit kulkukorteista sekä lounasleimauksista ja niiden raportoinnista. Työ pitää sisällään myös muita toimistotyötehtäviä.

Mitä odotamme sinulta?
Olet erinomainen ja helposti lähestyttävä asiakaspalvelija. Laadukas asiakaspalvelu sujuu sinulta suomen kielen lisäksi myös englanniksi. Kaikki muu kielitaito on kansainvälisellä asiakkaallamme työskennellessä plussaa. Sinulla on kokemusta vastaavista tehtävistä, sekä kulunvalvontajärjestelmien ja kulkukorttien hallinnoinnista. Käytät ja opit ketterästi hallitsemaan uusia järjestelmiä. Aikaisemman kokemuksesi kautta osaat priorisoida työtehtäviäsi. Sinulla on mielellään myös voimassa oleva vartijakortti.

Kiinnostuitko?
Innostuitko tehtävästä? Hienoa! Odottelemme jo innolla kuulevamme sinusta, mutta viimeinen hakupäivä tehtävään on 23.8.2020.

Jos sinulle heräsi lisäkysymyksiä tehtävästä palvelupäällikkö Vilhelmiina Bouchet vastaa sinulle mielellään sähköpostitse vilhelmiina.bouchet@coor.com tai 14.8. klo 13-15 puhelimitse 0504300757.


Voit käydä tutustumassa meihin coorilaisiin ja arkeemme myös Instagramissa (coor_suomi) ja Facebookissa (Coor Suomi).