(Poistunut julkaisusta)

AULAPALVELUHENKILÖ (Customer Service Agent), Tampere
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.8.2019
Technopolis on työympäristöjen asiantuntija. Tarjoamme joustavia ja tehokkaita toimitiloja, coworking-tiloja ja niihin liittyviä palveluita. Hoidamme kaiken työtilojen suunnittelusta sekä aula- ja kokouspalveluista ravintoloihin ja siivoukseen. Olemme sitoutuneet asiakastyytyväisyyteen ja omistaja-arvon kasvattamiseen. Meillä on 17 kampusta, joissa toimii 1 600 asiakasyritystä ja niiden 50 000 työntekijää kuudessa maassa Pohjoismaissa ja Itämeren alueella.

 

Etsimme Technopolis Oyj:lle kokoaikaista AULAPALVELUHENKILÖÄ (Customer Service Agent) Yliopistonrinteen toimipisteeseen määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 21.10.2019 – 31.1.2020. Aulapalveluhenkilönä vastaat asiakaspalvelutehtävistä Technopoliksen aulapalvelussa. Tehtävään sisältyy myös hallinnollisia ja asiakkuuksien hoitoon liittyviä avustavia työtehtäviä kuten kokoustilojen varauksia, laskutusta, kulunvalvontaa, avainhallintaa sekä lähtevän ja saapuvan postin käsittelyä. 

Odotamme sinulta kokemusta vastaavista tehtävistä ja kiinnostusta asiakaspalvelutyötä kohtaan. Työn menestyksellinen hoitaminen vaatii positiivista ja asiakaslähtöistä asennetta, hyviä sosiaalisia taitoja sekä kykyä ja rohkeutta tarttua erilaisiin tehtäviin monipuolisissa ja vaihtuvissa asiakaspalvelutilanteissa. Sinulla on kyky kommunikoida sujuvasti sekä suomen että englannin kielellä ja omaat hyvät IT-taidot. Työntekijänä olet järjestelmällinen ja organisointikykyinen tiimipelaaja.

Technopolis tarjoaa sinulle mielenkiintoisen ja haastavan tehtävänkuvan. Tukena työssäsi ovat innovatiivinen, asiantunteva ja osaava työyhteisö sekä kansainvälisesti kasvava konserni. Työajat sijoittuvat pääsääntöisesti maanantai - perjantai klo 7.00 – 17.00 välille, joskus tarjolla on myös iltavuoroja asiakkaiden tarpeen mukaan, näistä sovitaan kuitenkin aina erikseen. 

Hae paikkaa nyt, sillä aloitamme haastattelut heti sopivien hakijoiden löydyttyä! Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Laura Toikkanen, puh. 040 185 6438 tai laura.toikkanen@manpowergroup.fi

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.