(Poistunut julkaisusta)

Aulapalveluhenkilö Cafe Amandaan Helsinkiin (1220)
Sodexo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2018

Oletko intohimoinen asiakaspalvelija, joka nauttii aidosti jokaisesta asiakaskohtaamisesta? Pidätkö monipuolisista työtehtävistä? Nautitko siitä, kun saat ottaa vastuuta itsenäisesti?

Haemme marraskuussa Etelä-Esplanadille avattavan Amandan aulapalveluihin 

aurinkoista asiakaspalvelijaa

Cafe Amandaan tulee kahvila-viinibaari, kokous- ja juhlapalvelut sekä aula- ja siivouspalvelut.

Päätehtäviäsi aulapalvelussa ovat vieraiden vastaanotto, postituspalvelut, kokoustilavarausten hallinta ja tarjouspyyntöihin vastaaminen. Lisäksi osallistut kahvilassa kahvilatuotteiden valmistukseen ja esillelaittoon, viinien ja juomien tarjoiluun sekä kokouskahvitusten järjestämiseen. Kahvilassa on pöytiintarjoilu.

Olet innokas tarvittaessa osallistumaan myös kohteen muihin tehtäviin kuten juhlatilaisuuksissa tarjoiluun. 

Amanda on arvokiinteistö, jolla on perinteikäs historia. Amandassa moderni desing-sisustus kohtaa arvokiinteistön charmin. Talo on sisältä täysin uudistettu ja tulee palvelemaan kansainvälisiä yrityksiä ja asiakkaita. Tutustu Amanda-kiinteistöön tästä: https://toimitilat.varma.fi/kiinteistot/helsinki-espan-amanda

Odotamme

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja noin 2-3 vuoden työkokemusta. Palvelet asiakkaita sydämellisesti niin suomeksi kuin englanniksi sekä mahdollisesti myös muilla kielillä.

Olet ripeä ja yhteistyökykyinen. Perehdytämme sinut mielellämme varausjärjestelmien käyttöön sekä tarjouspyyntöihin vastaamiseen tarvittaessa. Sinulla on hygieniapassi, anniskelupassi ja koska Amandan aula on vartiointiaula, sinulla on vartijakortti tai olet valmis osallistumaan vartijakurssille.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkokonaisuuden, jossa pääset vaikuttamaan asiakkaiden päivittäisen elämän laatuun. Tukenasi ovat suuren yrityksen yhteiset toimintatavat ja tavoitteellisista ihmisistä koostuva organisaatio. Tule mukaan sydämelliseen ja iloiseen tiimiimme tekemään jokaisesta päivästä parempi!

Lisätietoja

Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. Työ on vuorotyötä, joten olet valmis tekemään joustavasti vuoroja aamuisin ja iltaisin sekä viikonloppuisin. Palkka sopimuksen mukaan.

Työ alkaa 1.11.2018 tai sopimuksen mukaan. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse aluevastaava Jarno Sorasahi jarno.sorasahi@sodexo.com

Jätäthän sähköisen hakemuksesi alla olevan linkin kautta!