(Poistunut julkaisusta)

Aulapalveluassistentti
Assi Group Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.9.2019

Etsimme Assi Vapaudenaukiolle taidokasta asiakaspalvelijaa 

 

AULAPALVELUASSISTENTIN tehtävään

 

Olet tehtävään sopiva, jos asiakkaiden välitön ja iloinen kohtaaminen antaa sinulle energiaa, otat rohkeasti kontaktia ja haluat piristää heidän päiväänsä.

Positiivinen asenne ei katoa sinulta kiireessäkään, vaan toimit asiakaspalvelutilanteissa itsevarmasti ja rauhallisesti, hymyn säilyessä huulilla paineenkin alla. 

Osaat löytää ratkaisun kiperäänkin tilanteeseen ja käännät asiakkaan huolen onnistumiseksi. Sinulla on silmää yksityiskohdille ja omaksut nopeasti uusia asioita. 

Työssäsi vastaat siitä, että asiakkaamme ja vieraamme tuntevat itsensä tervetulleeksi saapuessaan meille ja saavat aina loistavaa palvelua. Päivittäiseen työhösi kuuluu muun muassa asiakkaiden vastaanottoa ja neuvontaa, palvelutilanteiden ratkaisemista, turvallisuuden ja avainten hallintaa, postipalveluiden ja huoltopyyntöjen hoitamista, laskutusta sekä kokouspalveluiden sujumisesta huolehtimista. Vapaudenaukion aulapalvelusta palvelemme myös toisen sijaintimme Assi Armilanlinnan asiakkaita.  

Työ on säännöllistä kokoaikaista päivätyötä aulapalvelumme arkityöpäivien aukiolon rytmittämänä. Työskentelet aulassa enimmäkseen itsenäisesti. Kehität palvelua yhdessä asiakaspalvelupäällikkömme kanssa. Hän osallistuu myös aulapalvelun toteuttamiseen rinnallasi ja koko tiimin apu on aina saatavilla. Olet meille ja asiakkaille tärkeä.

Edellytämme sinulta

- että olet joustava, energinen ja positiivinen asiakaspalvelun ammattilainen 

- näyttöjä onnistumisesta asiakaspalvelun tilanteissa

- hyviä vuorovaikutustaitoja ja tilannetajua 

- tietotekniikan, taloushallinnon sekä sosiaalisen median ja markkinoinnin perustiedot ja -taidot

- osaamista palvella asiakkaita sujuvasti suomeksi ja englanniksi

 

Tarjoamme sinulle

- monipuolisen tehtävänkuvan kaupungin parhaassa paikassa

- yksilöllisen ja kattavan perehdytyksen työtehtäviin

- mukavat työkaverit ja ihanat asiakkaat

- liikuntapalveluedun

 

Assi Group Oy on kiinteistö- ja sijoitustoimintaa harjoittava Lappeenrannassa toimiva yritys. Kehitämme parhailla paikoilla sijaitsevia keskustakiinteistöjä laadukkaiksi toimitiloiksi ja kodeiksi. 

Assi Vapaudenaukio on Lappeenrannan johtava työpaikkojen ja liiketoiminnan keskittymä. Autamme asiakkaitamme menestymään joustavilla tiloilla ja niitä täydentävillä palveluilla. Aulapalvelu on tärkein päivittäinen palvelulupauksemme lunastaja. Vapaudenaukiolla on jo yli 50 asiakasta ja heillä yli 450 työntekijää. Vieraita meillä käy päivittäin  yli 100. Vapaudenaukio laajentuu parhaillaan uudella talolla ja saamme sen myötä lisää asiakkaita. 

 

Ota viipymättä yhteyttä, haastattelemme henkilöitä jo hakuajalla. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa asiakaspalvelupäällikkö Nina Backman, puh. 040 7707 886. Paras aika soittaa on iltapäivällä klo 14 jälkeen.

Vapaamuotoiset hakemukset + CVt toivomme osoitteisiin: nina.backman@assigroup.fi ja paivi.vilhu@assigroup.fi

Haku päättyy 30.9.2019.