Aulapalveluassistentti, Sponda Real Estate Oy, Helsinki
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.10.2021
Nyt on tarjolla kiinnostava osa-aikainen työmahdollisuus Suomen johtavassa kiinteistösijoitusyhtiössä! Pääset eturintamaan vastaamaan yrityksen ensiluokkaisesta palvelusta ja auttamaan asiakkaita heidän tarpeissaan. Lue lisää ja hae tehtävää jo tänään, sillä etenemme haussa heti sopivien hakijoiden kanssa!
KUVAUS
Tämä tehtävä sopii esimerkiksi opiskeiljalle, joka kaipaa osa-aikaista työtä asiakaspalvelun parissa. Toivomme, että sinulta löytyisi jo hieman aikaisempaa kokemusta aulapalvelusta, asiakaspalvelusta tai toimistotöistä. Hallitset MS Office-työkalujen käytön ja pystyt työskentelemään suomeksi sekä englanniksi. Työnkuva on itsenäinen, joten toivomme reipasta ja oma-aloitteista työotetta.
TYÖNKUVA
Aulapalveluhenkilönä päätehtävänäsi on vieraiden vastaanotto, työntekijöiden avustaminen ja muut aulaan liittyvät tehtävät, kuten postin jako, avainten ja tilatarpeiden hallinta sekä neuvonta. Lisäksi tehtäviisi kuuluu asiakkaiden puheluiden ja sähköisten yhteydenottojen vastaanottaminen. Olet myös puhelimitse yhteydessä Spondan uusiin asiakkaisiin asiakastyytyväisyyskyselyn merkeissä. Kollegoiksesi puolestaan saat osaavat ja mukavat työkaverit, jotka ovat aina valmiita auttamaan.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Hieman kokemusta aulatyöskentelystä, asiakaspalvelusta tai toimistotöistä
* Kokemusta MS Office-työkalujen käytöstä, erityisesti Excelin perusosaaminen
* Sujuva suomen sekä englannin kielen taito


Olet etsimämme henkilö, jos:


* Olet asiakaspalveluhenkinen, reipas ja joustava
* Sinulla on oma-aloitteinen ja aktiivinen työote


Muuta tietoa


* Aloitus: Marraskuu
* Kesto: 12kk, osa-aikainen, minimi 30h/kk
* Sijainti: Korkeavuorenkatu 45, Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Sponda Oyj:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Asiakasyrityksemme Sponda Oyj on Suomen johtava kiinteistösijoitusyhtiö, joka on erikoistunut toimitilakiinteistöjen omistamiseen, hallintaan, kehittämiseen ja vuokraamiseen Suomen suurimmissa kaupungeissa.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1511244
  • Tehtäväalue: Asiakaspalvelu
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki