(Poistunut julkaisusta)

Aulapalveluassistentti, pääkaupunkiseutu
Colliers International Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2020

Tervetuloa työskentelemään osaavaan ja kehittyvään kiinteistöalan yrityksen aulapalveluun asiakaspalvelutehtäviin!

Haemme tiimiimme, mielellään jo vartijakortin omaavia aulapalveluassistentteja työskentelemään pääkaupunkiseudun kohteissamme. Olet itsenäisen työskentelytavan omaava rautainen asiakaspalveluhenkilö, joka tarttuu tehtäviin aktiivisesti ja ripeästi. Luonteeltasi olet tunnollinen ja tarkka. Lisäksi sinulla on positiivisen kohtelias, oma-aloitteinen ja asiakaslähtöinen asenne. Aulapalveluassistenttina olet vieraiden ja asiakkaiden ensimmäinen kontakti ja toimit asiakasrajapinnassa.

Aulapalveluassistenttina tehtäviisi lukeutuvat muun muassa asiakkaiden neuvonta, vieraiden vastaanotto, posti- ja kuriirilähetysten käsittely, huoltopyyntöjen seuranta ja yhteistyö palveluntuottajiin sekä yrityspalvelu-tilaukset. Aulatyö voi sisältää päivittäin vaihtelevia ja monipuolisia tehtäviä vuokrauksen tukitoiminnoista assistenttitöihin.

Sinulla on sujuva suomen ja englannin kielen taito, sillä asiakkaitamme palvellaan molemmilla kielillä puhelimitse, kasvotusten sekä sähköpostin välityksellä. Myös ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Tietotekniset taidot, kulunvalvonnan tuntemus ja yleinen kiinteistöpalvelualan kokemus ovat kaikki hyödyksi.

Työaikasi sijoittuu arkisin kello 7.00 – 18.00 välille ja työpisteesi sijaitsee pääkaupunkiseudulla. Päivittäinen työaikasi on 6 - 8 tuntia ja viikoittainen 0 - 40 tuntia. Työsuhde on määräaikainen ja soveltuu hyvin vaikka opiskelijalle tai muuten osa-aikaisen vapaudesta nauttivalle.

Mikäli näet itsesi kiinteistön ”sydämenä”, lähetäthän hakemuksesi meille heti, mutta viimeistään 30.9.2020 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä saat Service Coordinator Laura Heikkilältä sähköpostilla, laura.heikkila@colliers.com, arkisin klo 9:00–15:00 välillä.