(Poistunut julkaisusta)

Aulapalveluassistentti, osa-aikainen, Berner Oy, Helsinki
Berner Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.8.2019

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme nyt asiakkallemme Berner Oy:lle asiakaspalveluassistenttia vuoden määräaikaiseen ja osa-aikaiseen (20h/vko) työsuhteeseen. Työllistyt tehtävään Studentworkin kautta ja aloitus tehtävässä on mahdollisimman pian.

Aulapalveluassistenttina toimit Bernerin asiakkaiden ja muiden sidosryhmien ensimmäisenä kontaktina joko puhelinvaihteessa, sähköpostitse tai heidän saapuessa vierailulle tiloihin. Kohtaat ihmiset hymyillen ja opastat heidät Bernerillä perille. Tehtävässä koordinoit tilavarauksia ja tarjoilutilauksia sekä huolehdit neuvottelutilojen viihtyisyydestä.

Berner Oy on vuonna 1883 perustettu suomalainen perheyritys, jonka laadukkaat kotimaiset ja kansainväliset tuotemerkit ovat kiinteä osa suomalaista arkea.

https://www.berner.fi/

Pääasialliset tehtävät

  • Vieraiden vastaanotto
  • Sisäinen kommunikointi puhelimitse, sähköpostitse ja Skypen välityksellä
  • Tilavarausten ja tarjoilutilausten koordinointi

Odotamme sinulta

  • Asiakaspalveluhenkisyyttä ja energistä työskentelyotetta
  • Kokemusta asiakaspalvelu- tai toimistotehtävistä
  • Hyviä IT-tietoja
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi

Tarjoamme sinulle mielekkään työn innostavassa työympäristössä sekä mukavan työyhteisön.

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 5.9.2019, mutta nopeus on valttia! Aloitus tehtävässä on mahdollisimman pian. Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Consultant Manager Hanni Lehmusvirta.