(Poistunut julkaisusta)

Aulapalveluassistentti - Helsinki
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2020
Oletkoiloinen, asiakaspalvelusta pitävä ja langat käsissäsi pitävä toimistotyönosaaja? Tarjolla mukava työpaikka asiakasyrityksessämme Helsingin keskustassa!Aloitus tehtävässä on mahdollisimman pian ja sopimus tehdään vuoden ajalle,mahdollinen jatko täsmentyy myöhemmin.   Tämä onoikea paikka sinulle, joka haluat omalta osaltasi toimia toimiston hengenluojana ja ylläpitäjänä ja nautit siitä että olet tapahtumien keskipisteessä.

Tehtävän kuvaus 

Monipuolisessatehtävässä vastaat yhteistyössä toisen henkilön kanssa yrityksenasiantuntijoiden kalenterikoordinoinnista ja tilavarauksista. Lisäksi tehtäväänkuuluu muita toimiston juoksevia asioita, palaveritarjoilujen hoitamista sekäaulapalveluiden hoitaminen. Toivomme sinulta Tehtäväsopii sinulle, jos suhtaudut positiivisesti sekä omaan työhösi että muihinihmisiin ja nautit siitä, että saat pitää asiat järjestyksessä vaihtelevissakintilanteissa. Toimit aina ystävällisesti muiden ihmisten kanssa ja et pelkäähetkittäistä kiirettäkään. Sinulla on hyvät perusvalmiudet MS Officen osalta jaopit mielelläsi uusia asioita. Sujuvan suomen kielen lisäksi tehtävässätarvitaan päivittäin myös englannin kieltä.   
Tarjoamme sinulle viihtyisäntyöympäristön aivan Helsingin ydinkeskustassa ja hyvän perehdytyksen työllesi. Jos omaat myönteisen asenteen asiakkaita kohtaan ja haluat pitää toimistonasiat järjestyksessä, odotan hakemustasi mahdollisimman pian!   Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Heidi Martiala-Welin, puh. 030 6090 524 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi (20.2 - 21.2 en vastaa tiedusteluihin).
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, viimeistään 28.2.2020 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.