(Poistunut julkaisusta)

Aulapalveluammattilainen
Mandatum Life

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2019

Haemme uutta kykyä.

Aulapalveluammattilainen

Oletko viiden tähden asiakaspalvelija, joka haluaa ylittää asiakkaan odotukset kerta toisensa jälkeen? Tule tekemään asiakkaaseemme vaikutus!

Työssäsi vastaat siitä, että asiakkaamme tuntevat itsensä tervetulleeksi saapuessaan meille ja saavat arvoistaan, loistavaa palvelua vierailunsa aikana. Huolehdit, että aulamme palvelee asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti parhaalla mahdollisella tavalla ja että kokoustarjoilumme toimivat niin kuin pitääkin. Päivittäiseen työhösi kuuluu muun muassa asiakkaiden vastaanottamista, kokoustarjoilujen hoitamista, yhteydenpitoa catering-yhteistyökumppaniimme sekä erilaisia juoksevia toimistotehtäviä. Työskentelet osana neljän hengen aula- ja kokouspalvelut -tiimiä ja esimiehenäsi toimii tiimin palvelupäällikkö.

Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta esimerkiksi hotellin vastaanoton asiakaspalvelutehtävistä sekä ravintola- tai kokoustarjoilun alalta. Ymmärrät asiakaskokemukseen liittyvät esteettiset näkökulmat ja rakennat esimerkilläsi mandatumlifelaista palvelukulttuuria. Positiivinen can do -asenne ei katoa sinulta kiireessäkään, vaan toimit asiakaspalvelutilanteissa itsevarmasti ja rauhallisesti, hymyn säilyessä huulilla paineenkin alla. Sinulla on silmää yksityiskohdille ja omaksut nopeasti uusia asioita sekä kokonaisuuksia. Sujuva englannin kielen taito on tehtävässä tarpeen ja ruotsin kielen taito katsotaan eduksesi. Lisäksi työ vaatii hygieniapassin.

Tarjoamme sinulle tilaisuuden olla mukana rakentamassa korkealaatuista asiakaskokemusta ulkoisille ja sisäisille asiakkaillemme aula- ja kokouspalvelukonseptimme myötä. Meidät on valittu yhdeksi Suomen parhaista työpaikoista yhdeksänä vuonna peräkkäin. Työtäsi ja kehittymistäsi tukevat suuren ja vakavaraisen konsernin edut, osaaminen ja mahdollisuudet. Työpaikkasi sijaitsee pääkonttorissamme Helsingin Bulevardilla.

Toivomme hakemuksesi saapuvan pian, kuitenkin viimeistään 22.9. mennessä. Hae täyttämällä hakulomake osoitteessa www.mandatumlife.fi/ura. Liitä hakemukseen CV ja palkkatoiveesi. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Minttu Hentunen, p. 040 679 7040.

Lue lisää yrityksestämme osoitteesta www.mandatumlife.fi.