(Poistunut julkaisusta)

Aulapalvelija Vallilaan
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2019

Etsimme ammattilaistiimiimme

 

AULAPALVELIJAA

 

Minkälainen työ? Kyseessä on vakituinen, kokoaikainen työsuhde. Tehtävässä työskentelet aulapalvelutehtävääs asiakaskohteessamme Vallilassa. Töitä tehdään ma-pe klo 8-16.

Ketä etsimme? Toivomme sinulta löytyvän jo entuudestaan pari vuotta kokemusta aulapalvelutehtävistä sekä vartijakortti. Olet asiakaspalveluhenkinen ja toimit sujuvasti erilaisten ihmisten kanssa.  Olet oma-aloitteinen ja selvität työpäivän aikana eteen tulevia tilanteita positiivisesti ja sitkeästi. Tehtävä pitää sisällään asiakaspalvelutilanteita laidasta laitaan, joten tehtävä edellyttää hyvää suomen ja englannin kielen taitoa. Ruotsin kielen taito on plussaa.

Mitä tarjoamme sinulle? L&T:llä sinun on mahdollista kehittyä vaativampiin tehtäviin ja tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia esimerkiksi esimiestehtävien parissa. Työsuhde-etuihimme kuuluu esimerkiksi tavallista laajempi työterveyshuolto sairaanhoitopalveluineen ja kattava sairauskassa. Tuemme myös liikuntaa ja kulttuuria vapaa-ajalla henkilökuntakerhojen kautta.

 

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi heti nettisivujemme kautta 27.10. mennessä. Älä kuitenkaan suotta aikaile, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja olemme valmiit lyömään kättä päälle nohevan tekijän löydyttyä. Jäikö jokin asia mietityttämään?  Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että emme valitettavasti vastaanota hakemuksia sähköpostitse.