Aulahenkilö/ Vahtimestari
Aalto-yliopisto

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2022

Haluatko näköalapaikalle palvelemaan yliopiston väkeä ja asiakkaita?

Haemme nyt palveluhenkistä VAHTMESTARIA/ AULAHENKILÖÄ

Tehtäväsi ja vastuusi

Vahtimestarina vastaat ensisijaisesti asiakaspalvelusta ja neuvonnasta sekä vieraiden että oman henkilökunnan opastuksesta (info-piste). Hoidat mm. tilausvarausjärjestelmää, ovien avaukset ja lukitukset, avainten jakelu ja vastaanotto sekä huolehdit avainhallintajärjestelmän ylläpidosta ja yleisestä turvallisuudesta suojelusuunnitelman mukaisesti. Tehtävääsi kuuluvat myös,

  • postin lajittelu, jakelu ja lähetys sekä ulkopuolelta tulevien lähetysten vastaanotto
  • luentosalien ylläpito: opasteiden ja yleisestä siisteydestä huolehtiminen sekä av-laitteiden käytön opastus ja neuvonta
  • pienet muutot ja muut kalustesiirrot tapahtumien yhteydessä sekä kalusteiden mahdolliset säädöt ja asennukset
  • kiinteistöhuolto- ja tarviketilaukset

Tiimisi

Kuulut Turvallisuus- ja aulapalvelut yksikköön ja raportoit ensisijaisesti oman tiimisi aulavastaavalle. Esihenkilönäsi toimii yksikön palvelupäällikkö. Työskentelet tiiviisti kaikkien vahtimestarikollegojesi ja aulavastaavien kanssa, tarvittaessa myös yli tiimirajojen. Verkostoidut vahvasti niin talon sisällä kuin koko kampuksella. Asiakkainasi on koko Aallon henkilöstö, ja kaikissa tiimeissämme noudatetaan aulapalveluiden yhtenäistä palvelumallia.

Kokemuksesi ja motivaatiosi

Sinulla on hyvät eväät menestyä tässä tehtävässä, jos sinulla on aiempaa asiakaspalvelukokemusta, itsenäinen työote, hyvät vuorovaikutustaidot ja teet yhteistyötä positiivisella asenteella. Arvostamme positiivista asiakaspalveluasennettasi, joustavuuttasi ja mahdollisia av- taitojasi sekä kykyäsi ryhmässä työskentelyyn. Tehtävässä tarvitaan suullista suomen- ja englanninkielentaitoa.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme monipuolisen ja vakituisen tehtävän. Saat tueksesi asiantuntevat ja mukavat kollegat, viihtyisän työympäristön, ajanmukaiset välineet ja mahdollisuuden osallistua toiminnan ja työtapojen kehittämiseen. Työpaikka sijaitsee Otaniemen kehittyvällä kampuksella hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Innostuitko?

Hae tehtävää toimittamalla CV ja motivaatiokirje sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta viimeistään 23.1.2022.  Jos olet jo töissä Aallossa, haethan tehtävää Workdayn työntekijäprofiilisi kautta: Workday -> Find jobs. Liitä hakuliitteesi järjestelmässä kohdassa Application Documents.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Tomi Kanerva, p. 050 5150373 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@aalto.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot