(Poistunut julkaisusta)

Aula- ja vaihteenhoitaja - Vantaa
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2019
NIBE Energy Systems Oy edustaa Suomessa NIBE-konsernin lämpöpumppuja ja lämminvesivaraajia. Yrityksemme on alansa markkinajohtaja Suomessa ja liikevaihtomme on noin 40 milj. euroa vuodessa. Toimipisteemme sijaitsee Vantaan Koivuhaassa ja työllistämme Suomessa noin 30 henkilöä. Lisätietoja www.nibe.fi
Asiakasyrityksemme NIBE Energy Systems Oy etsii joukkoonsa uutta aula- ja puhelinvaihteenhoitajaa tiloihinsa Vantaalle. Työsuhde alkaa mahdollisimman pian ja on alkuun 6 kuukauden määräaikaisuus, mutta vakinaistuminen on mahdollista. Työaika on maanantaista perjantaihin klo 8-16.
Aula- ja vaihteenhoitaja toimii tiiviissä yhteistyössä toisen vaihteenhoitajan kanssa ja tiimin toimenkuvaan kuuluu asiakaspalvelu puhelimitse, puheluiden välittäminen, vieraiden vastaanottaminen, saapuvan ja lähtevän postin käsittely sekä kokoustarjoiluiden hoitaminen. Sesonkiaikoina, kuten syksyllä ja alkutalvesta puhelinvaihde soi ahkerasti, mutta rauhallisempina hetkinä henkilö voi hoitaa oheistehtävinä myös avustavia hallinnon tehtäviä, kuten ostolaskujen skannausta, myyntilaskujen tarkastusta, matkalaskujen hallintaa sekä myyntitiimin avustamista.
Tehtävässä menestyy henkilö, joka toimii suurella sydämellä asiakaspalvelussa yrityksen ensimmäisenä kontaktina, nauttii välillä hektisitäkin hetkistä, kykenee itsenäiseen ja vastuulliseen työskentelyyn ja on luonteeltaan ulospäinsuuntaunut. Tehtävässä tarvitaan erinomaista suomenkielen ja hyvää englannin kielen osaamista. Ruotsin kielen hallinta on etu, sillä yritys on osa ruotsalaista konsernia. 
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan Janica Weintraub, puh. 043 8200 512 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi perjantaina 4.10 klo 8-9  ja torstaina 10.10 klo 14-15 välisenä aikana.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen sunnuntaihin 13.10.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi. Haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.