Aula- ja assistenttitehtävät (kesätyö)
Securitas Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2021

Joka päivä, kaikkialla maailmassa arjen sankarimme saavat ihmiset tuntemaan olonsa turvallisemmaksi. Nyt sinäkin voit liittyä joukkoomme. Tällä hetkellä etsimme:

Kesätyöntekijöitä aula- ja assistenttitehtäviin pääkaupunkiseudulle

Aulapalveluhenkilön työ on monipuolista asiakaspalvelua esimerkiksi yritysten, business parkien, oppilaitosten ja kulttuurikohteiden auloissa. Työssäsi muun muassa vastaanotat vierailijoita ja opastat tilojen käyttäjiä sekä ratkaiset mahdollisia pulmatilanteita. Työhösi voi kuulua myös puhelinvaihteen hoitamista, tilavarauksia ja kulunvalvontaa sekä erilaisia toimisto- ja assistenttitehtäviä.

Jos kaipaat kesätyöhösi vauhtia ja vaihtelevia tilanteita, sinulle saattaa sopia aulapalveluiden tauottajan tehtävä. Tauottajana tulet näkemään ja tukemaan laaja-alaisesti aulapalveluiden toimintaa. Tehtävässä työskentelet päivän ajan yhdessä kohteessa tai liikut autollamme useiden eri aulakohteidemme välillä. Tauotuspäivien aikana kohtaat muita securitaslaisia sekä paljon erilaisia asiakkaita.

Työkohteet sijaitsevat pääkaupunkiseudun alueella ja todennäköisesti tulet työskentelemään muutamissa eri kohteissa vakituisten aulapalveluhenkilöidemme kesälomasijaisena. Tulevat työkohteet tulevat tarkentumaan oman osaamisesi ja työsuhteesi ajankohdan mukaan. Monissa aulapalvelutehtävissä työskennellään itsenäisesti, osassa puolestaan työparin tai tiimin kanssa. Työvuorot aulatehtävissämme painottuvat arkipäiviin noin klo 7:00-18:00 väliselle ajalle, mutta tarjolla on myös ilta- ja viikonloppuvuoroja sisältäviä työtehtäviä.

Eripituiset kesätyösuhteet sijoittuvat pääsääntöisesti aikavälille 3.5.–30.9.2021. Securitaksen aulapalveluhenkilöt on koulutettu vartiointialan koulutusvaatimusten mukaisesti ja tarvittaessa tarjoamme kesätyöntekijöiksi valittaville koulutukset (väliaikaisen vartijan koulutus, kesto 40h tai vartijan koulutus, kesto 80h) ennen kesätyön alkua tammi-toukokuun aikana.

Mitä nopeammin haet, sitä nopeammin varmistat kesätyösi sekä sinulle parhaiten sopivan kurssiajan.

Edellytämme

Tärkeintä meille on positiivinen asiakaspalveluasenteesi ja hyvät vuorovaikutustaitosi. Toivomme, että laadukas asiakaspalvelu on sinulle luontaista, käytät sujuvasti tietotekniikkaa ja opit helposti uusienkin järjestelmien käyttöä. Työssäsi tarvitset suomen kielen lisäksi hyvää englannin kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. Ruotsin kielen taito on myös eduksi. Perehdytämme sinut tehtäviisi, mutta arvostamme kuitenkin myös aiempaa kokemusta asiakaspalvelutehtävistä.

Ennen kaikkea odotamme sinulta sitoutumista kesätyöhön sekä koulutusten suorittamiseen. Toivomme, että työskentelet kesän aikana yhtäjaksoisesti vähintään kahden kuukauden ajan, mielummin tietysti pidempään. Erityisesti arvostamme joustavuutta työpaikan sijainnin suhteen.

Aulapalvelutehtävissämme työskentely edellyttää 18 vuoden ikää sekä nuhteetonta taustaa.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia ja monipuolisia asiakaspalvelutehtäviä sekä hyvät mahdollisuudet osaamisesi kehittämiseen ja työkokemuksen kartuttamiseen. Saat työhösi tarvittavat koulutukset sekä kattavan kohdekohtaisen perehdytyksen.

Osalla kesätyöntekijöistämme on mahdollisuus aloittaa jo aikaisemmin keväällä ja jatkaa työskentelyä kesätyön jälkeenkin.

Hakuohjeet

Täytä hakemus tehtävään oheisen linkin kautta huolellisesti. Toimithan nopeasti, sillä avoimet kesätyötehtävät sekä kurssipaikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja kesätyöpaikoista voit kysyä sähköpostitse osoitteesta laura.saarinen@securitas.fi. Huomioithan kuitenkin, että toivomme hakemukset sähköisen järjestelmämme kautta, jotta saat sähköpostitse tietoa hakemuksesi vaiheista.

 

Olemme vastuullinen kesätyönantaja ja siksi tänäkin vuonna mukana Vastuullinen kesäduuni 2021–kampanjassa!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1414091
  • Tehtäväalue: Asiakaspalvelu, Toimistotyö
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Tuntityö
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo, Helsinki, Vantaa
  • Lisätietoja antaa: laura.saarinen@securitas.fi