(Poistunut julkaisusta)

Aula-assistentti - Nurmijärvi
Nurmijärven Sähkö Oy / co Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.2.2017

Nurmijärven Sähkö on menestyvä energiayhtiö, jonka keskeinen liiketoiminta muodostuu sähkön myynnistä ja -siirrosta, sekä kaukolämpötoiminnasta. Energian tuotannosta 97 % tuotetaan kotimaisilla biopolttoaineilla. Toimialueella on noin 24 000 asiakasta ja liikevaihto vuonna 2016 oli lähes 31 M€. Yhtiön palveluksessa on 32 henkilöä.

Etsimme Nurmijärven Sähkölle positiivista ja palveluhenkistä aula-assistenttia vakituiseen työsuhteeseen. Yrityksellä on keskeinen sijainti Nurmijärvellä hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Tehtäviisi kuuluvat

  • puhelinvaihteen hoitaminen
  • asiakkaiden ja vieraiden vastaanottaminen
  • asiakastietojen ylläpitäminen asiakastietojärjestelmässä
  • muut yleiset toimistotehtävät

Menestyäksesi tehtävässä sinulla on jonkin verran aikaisempaa työkokemusta ja mahdollisesti kaupallinen koulutus. Sinulla on hyvät tietotekniset taidot ja hallitset MS Office ohjelmat. Työskentelyotteesi on aktiivinen ja oma-aloitteinen, olet valmis osallistumaan toimiston tehtäviin monipuolisesti. Puhut sujuvasti suomea ja englannin kielen osaaminen on eduksi.

Nurmijärven Sähköllä työskentelet vastuullisessa ja joustavassa työyhteisössä, jossa arvostetaan avointa vuorovaikutusta. Yritys tarjoaa erinomaiset henkilöstöedut.Lisätietoja antaa viikosta 9 alkaen Eilakaislan rekrytointikonsultti Riikka Ristimäki puh 0400 270 886.