(Poistunut julkaisusta)

Aula-assistentti - Helsinki - Helsinki
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.12.2019
BDO on yksi maailman johtavista tilintarkastus- ja asiantuntijaorganisaatioista. Tarjoamme laadukkaita tilintarkastus-, vero-, laki- ja neuvontapalveluja kaiken kokoisille yrityksille, julkissektorille ja muille yhteisöille. Palvelemme asiakkaitamme yli 74 000 asiantuntijamme voimin 162 maassa, Suomessa meitä on yli 200. Haluatko olla rakentamassa liiketoimintaamme globaalissa ympäristössä yhdessä muiden BDO:laisten kanssa? Haemme kasvavaan joukkoomme aula-assistenttia toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen työskentelemään osana asiantuntevaa ja innostunutta liiketoiminnan tuki -tiimiämme. Työsuhde solmitaan Eilakaislan kanssa. 
Roolisi BDO:lla Haemme aula-assistenttia toimimaan Lauttasaaren toimistomme hyvän hengen ylläpitäjänä, joka saa niin työntekijämme kuin vieraamme tuntemaan olonsa tervetulleeksi heti aulaan astuessaan.
Aula-assistenttina työskentelet toimistomme vastaanotossa palvellen yrityksemme eri sidosryhmiä. Aulapalveluissa huolehdit postituksista ja aineistojen toimittamisesta, vastaat tuleviin puheluihin sekä vastaanotat toimistomme vierailijat. Toimenkuvaasi kuuluu myös kokouskahvituksista sekä kokous- ja aulatilojen yleisestä siisteydestä huolehtiminen, toimistotarviketilausten tekeminen sekä toimiston yleisestä sähköpostiosoitteesta vastaaminen. Aula-assistenttina toimit myös siivous-, vartiointi- ja huoltoyhtiöiden yhteyshenkilönä. Työskentelet aulapalveluiden aukioloaikojen mukaisesti arkisin 8.30-16.30.
Sinulta toivomme
  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. merkonomi)
  • Asiakaspalveluhenkisyyttä
  • Itseohjautuvaa, huolellista ja järjestelmällistä työotetta
  • Hyviä IT-taitoja (MS Office)
  • Sujuvaa suomen kielen taitoa, muun kielitaidon katsomme eduksi
  • Haluat auttaa asiakkaita ja kollegoita oman työsi kautta, ’’People helping people’’ -missiomme mukaisesti.
Toivomme sinun olevan rautainen tiimipelaaja, jonka hymy ei hyydy kiireessäkään. Toivomme sinulta myös oma-aloitteisuutta ja ideoita toimintamme kehittämiseksi. Asiakaspalvelukokemuksen sekä kokemuksen vastaavanlaisista tehtävistä katsomme eduksi, mutta tärkeintä meille on positiivinen ja asiakaspalveluhenkinen asenteesi. Työskentelet osana 20 hengen liiketoiminnan tuki -tiimiämme ja esimiehenäsi toimii HR-päällikkö.
Tarjoamme sinulle Monipuolisten ja mielenkiintoisten työtehtävien lisäksi tarjoamme yksilöä arvostavan ja joustavan työympäristön, jossa omalla osaamisellasi ja työpanoksellasi on merkitystä. Meillä BDO:lla työntekijöidemme hyvinvointi on etusijalla, ja mahdollistamme työn ja vapaa-ajan yhteensovittamisen kunkin yksilölliset tarpeet huomioiden. Työpisteesi sijaitsee viihtyisällä toimistollamme Helsingin Lauttasaaressa hyvien kulkuyhteyksien päässä.
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan Sofia Hampf, puh. 030 6090 544 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi viikoilla 51 ja 52. Viikolla 1 lisätietoja voi tiedustella Eilakaislan Janica Weintraubilta, puh. 043 8200 512 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi. 
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 5.1.2020 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi. Haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.