(Poistunut julkaisusta)

Aula-assistentti - Espoo
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.8.2019
EKE-Yhtiöt on suomalainen perheomisteinen monialakonserni, jonka toimialoja ovat asuinalue- ja toimitilarakennuttaminen, toimitilavuokraus sekä junien tietojärjestelmät. Konsernin emoyhtiö on EKE-Finance Oy, joka huolehtii konserniyhtiöiden rahoituksesta ja tarjoaa hallinnollisia tukipalveluita tytäryhtiöille. Pääkonttorimme sijaitsee Espoossa. Muut toimistomme sijaitsevat Pietarissa, Tallinnassa, Riiassa, Lontoossa ja Shanghaissa. Junien tietojärjestelmiä kehittävällä EKE-Elektroniikka Oy:lla on projekteja Australiassa, Aasiassa, Euroopassa ja Etelä-Amerikassa. Etsimme kansainväliselle asiakkaallemme, EKE Groupille Espoossa sijaitsevaan pääkonttoriin toimeen tarttuvaa ja vaihtelevissa asiakaspalvelu- ja toimistotehtävissä viihtyvää aula- ja vastaanottohenkilöä. Työsuhde alkaa perehdytyksellä mahdollisimman pian ja on voimassa toistaiseksi. 
Aula- ja vastaanottohenkilön päivittäisiin työtehtäviin kuuluu vieraiden vastaanottaminen, puhelinvaihteen hoitaminen, ostolaskujen käsittely, avustavat kirjanpidon tehtävät, postitus, neuvotteluhuoneista ja kokouskahvituksista huolehtiminen. 
Etsimämme henkilö on reipas, toimeen tarttuva, kehittymishaluinen ja positiivinen asiakaspalvelija, jolla ei hymy hyydy hektisessäkään tahdissa. Osaat priorisoida tehtäviä sekä toimia itsenäisesti ja oma-aloitteisesti vaihtelevissa työtehtävissä. Olethan lisäksi numerotarkka, sillä tehtäviisi kuuluu mm. konserniyhtiöidemme ostolaskujen käsittelyä.
Odotamme sinulta monipuolisia it-taitoja sekä aikaisempaa työkokemusta asiakaspalvelu- ja toimistotehtävistä. Aikaisempaa kokemusta taloushallinnosta ei tarvita, mutta kiinnostus tarkkuutta vaativiin tehtäviin on edellytys tehtävässä menestymisessä.
Jos etsit monipuolista aulapalvelutehtävää, niin lähetäthän hakemuksesi tehtävään mahdollisimman pian. Haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Sofia Hampf, puh. 030 6090 544 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi.