Auktorisoitu tilintarkastaja (KHT/HT tai JHT)
BDO Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2020

Haluatko olla mukana rakentamassa liiketoimintaamme globaalissa ympäristössä yhdessä muiden BDO:laisten kanssa? Toimintamme laajentuessa haemme kasvavaan joukkoomme sinua,

AUKTORISOITU TILINTARKASTAJA (KHT/HT tai JHT)

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen työskentelemään monipuolisissa Pohjois-Suomen alueen tilintarkastustoimeksiannoissamme.
 

Roolisi BDO:lla

Työskentelet päävastuullisena tarkastajana ja tiiminjäsenenä tilintarkastustoimeksiannoissa osana Pohjois-Suomen tilintarkastustiimiämme. Vastaat erilaisista kirjanpidon, hallinnon ja sisäisen valvonnan tarkastustehtävistä monipuolisissa asiakastoimeksiannoissa. Tukenasi toimivat BDO:n huippuammattilaiset Suomessa sekä ulkomailla. Tehtävissäsi pääset hyödyntämään, kehittämään ja laajentamaan osaamistasi osana ammattitaitoista ja sitoutunutta tiimiämme. Vakaat asiakassuhteet ja vankka kasvumme avaavat monipuolisia uramahdollisuuksia.
 

Sinulta toivomme

Odotamme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa, useamman vuoden tarkastuskokemusta sekä suoritettua KHT-/HT- tai JHT-tutkintoa. Olet motivoitunut ja osaava tilintarkastuksen ammattilainen ja tiimipelaaja, joka ottaa vastuuta asiakkuuksista ja nuorempien kollegoiden ohjauksesta. Pidät itsesi haastamisesta monipuolisten toimeksiantojen parissa ja haluat kehittää asiantuntijuuttasi entisestään. Meille erinomainen asiakaskokemus on kunnia-asia, joten toivomme sinulta reipasta, positiivista sekä oma-aloitteista työskentelyotetta, hyviä yhteistyötaitoja sekä kykyä työskennellä vaihtelevissa asiakasprojekteissa. Sinulla on halua auttaa asiakkaita ja kollegoita oman työsi kautta, ”People helping people achieve their dreams” -missiomme mukaisesti. Toivomme erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa, muun kielitaidon katsomme eduksi.
 

Tarjoamme sinulle

BDO:lla pääset hyödyntämään, kehittämään ja laajentamaan osaamistasi osana asiantuntevaa ja innostunutta tiimiämme. Monipuolisten työtehtävien lisäksi tarjoamme yksilöä arvostavan ja joustavan työympäristön, jossa omalla osaamisellasi ja työpanoksellasi on merkitystä. Meillä BDO:lla työntekijöidemme hyvinvointi on etusijalla, ja mahdollistamme työn ja vapaa-ajan yhteensovittamisen kunkin asiantuntijan tarpeet huomioiden. Työskentelet Pohjois-Suomen alueen asiakkuuksissamme ja toimipisteesi on toimistomme Rovaniemellä.
 

Miten haen?

Hae työpaikkaa 30.9.2020 mennessä täyttämällä hakemus tämän linkin kautta. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikan sopivan kandidaatin löytyessä. Huomioimme vain verkkosivujemme kautta jätetyt hakemukset.

Lisätietoja tehtävästä antaa Pohjois-Suomen aluejohtaja Tiina Mikkonen-Brännkärr (puh. +358 40 767 0438) seuraavina ajankohtina: pe 11.9. klo 9-11 tai ma 14.9. klo 13-15.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1383497
  • Tehtäväalue: Taloushallinto/tilintarkastus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Rovaniemi
  • Lisätietoja antaa: Tiina Mikkonen-Brännkärr (puh. +358 40 767 0438)