(Poistunut julkaisusta)

Auditoija, rakennustuotteet
Eurofins Expert Services Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.4.2020

Toimimme rakennustuotteiden sertifioijana ja palvelumme kattavat lähes kaikki rakentamisen tuoteryhmät ja tuotehyväksyntämenettelyt. Etsimme nyt auditoijaa toteuttamaan osana sertifiointiprosessiin kuuluvaa asiakkaiden laadunvalvontajärjestelmän arviointia. Tehtävässäsi huolehdit laadukkaan auditoinnin sujuvuudesta huomioiden huolellisen ennakkotietojen keräämisen ja tehokkaan aikataulutuksen yhdessä asiakkaan kanssa. Vastaat tarkastusraporttien laadinnasta ja osallistut mahdollisesti sertifiointipäätöksen tekoon. Työssäsi voit sijoittua toiveidesi mukaan Espooseen, Tampereelle tai Ouluun.

Menestyt tehtävässä, kun sinulla on aikaisempaa tuntemusta rakennustuotteista tai niiden valmistusmenetelmistä, koulutustaustasi voi olla AMK-insinööri tai tehtävään  soveltuva rakennusalan koulutus. Käytännön kokemus rakennusalalta ja aikaisempi työkokemus vaatimustenmukaisuuden arvioinnista katsotaan eduksi. Arvostamme myös kokemusta asiantuntijapalvelusta ja laadunhallintajärjestelmistä tai materiaali- ja palotekniikan osaamista. Koska työtä tehdään yhdessä asiakkaisen kanssa, on tärkeää, että omaat asiakaslähtöisen ja yhteistyökykyisen lähestymisen työtehtäviisi. Kommunikoit työssäsi sujuvasti suomeksi ja englanniksi.  Työn on luonteeltaan liikkuvaa matkatyötä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtävän nopeatempoisessa asiakastyössä, jossa pystyt hyödyntämään ja mahdollisesti myös laajentamaan omaa osaamistasi monipuolisesti. Olemme kehittyvä organisaatio, jossa pääset itse halutessasi kehittämään toimintaa. Palkkauksemme on tehtävän vaatimustasoon mitoitettu ja tarjoamme sinulle myös tuetun lounasruokailun sopimuskumppaneilla, liikunta- ja kulttuuriedun sekä työterveyshuollon.

Mahdollisiin lisäkysymyksiin vastaa tiimipäällikkö Katja Marttala (katjamarttala@eurofins.fi) ja kehityspäällikkö Tiina Ala-Outinen (tiina.ala-outinen@eurofins.fi)

Jätäthän hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 1.6.2020.

Lisätiedot

Eurofins Scientific on kansainvälinen biotieteiden alalla toimiva yhtiö, joka tarjoaa poikkeuksellisen laajan valikoiman analyysi- ja testauspalveluita useilla eri aloilla toimiville asiakkailleen tehdäkseen elämästä ja ympäristöstä turvallisemman, terveellisemmän ja kestävämmän. Ruoka, jota syöt, vesi, jota juot ja lääkkeet, joihin luotat - Eurofins työskentelee maailman suurimpien yhtiöiden kanssa varmistaakseen, että heidän toimittamansa tuotteet ovat turvallisia, raaka-aineet ovat luotettavia ja pakkausmerkinnät oikeanlaisia. Eurofins uskoo olevansa maailman johtava testauspalveluiden tarjoaja elintarvike-, ympäristö-, lääke- ja kosmetiikkatestauksessa sekä maatalouden analyysipalveluissa. Konserni on myös yksi maailmanlaajuisista riippumattomista markkinajohtajista tarjoten tiettyjä testaus- ja laboratoriopalveluita genomiikan, farmakologian, oikeuslääketieteen sekä edistyksellisten materiaalitutkimusten ja kliinisten tutkimusten tarpeisiin.

Vain 30 vuoden aikana Eurofins on kasvanut yhdestä laboratoriosta Ranskan Nantesissa yli 900 itsenäisen yrityksen ja yli 800 laboratorion verkostoksi, joka työllistää yli 47 000 henkilöä yli 50 maassa. Eurofins tarjoaa yli 200 000 analyysimenetelmää biologisten aineiden ja tuotteiden turvallisuuden, koostumuksen, aitouden, alkuperän, jäljitettävyyden ja puhtauden arvioimiseksi. Tämän lisäksi konserni on yksi kansainvälisistä markkinajohtajista tarjoten innovatiivisia kliinisen diagnostiikan testauspalveluita.

Vuonna 2019 Eurofins-konsenin liikevaihto oli 4,56 miljardia euroa ja se on ollut yksi parhaiten menestyvistä osakkeista Euroopassa viimeisten 20 vuoden aikana.