(Poistunut julkaisusta)

Audit Manager
RSM Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.6.2018

Tule meille kollegaksi ja tiimin jäseneksi mukaan kasvattamaan tilintarkastusliiketoimintaamme!

AUDIT MANAGER

Tulet osallistumaan tilintarkastuspalveluiden ja muiden neuvontapalveluiden laadukkaaseen tarjoamiseen sekä kehittämiseen ja teet tiivistä yhteistyötä kansainvälisen RSM-tilintarkastusketjun kanssa.

Teemme työtä porukalla ja kehitämme aktiivisesti palveluitamme siten, että saamme hyödynnettyä eri liiketoiminta-alueidemme osaamista mahdollisimman laajasti. Puhallamme yhteen hiileen ja pyrimme löytämään uusia, parempia tapoja tehdä asioita ja hoitaa asiakassuhteitamme. Asiakkaidemme kirjo on laaja, ja tästä syystä toivomme, että viihdyt vaihtelevissa ja myös kansainvälisissä toimeksiannoissa. Hyvät vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot ovat tärkeitä ominaisuuksia tehtävän hoitamisessa. Toivomme, että sinulla on aiempaa kokemusta tehtävästä ja plussaa on, jos olet valmis KHT tai HT, mutta tämä ei ole välttämätöntä. Valmiudet näiden tutkintojen suorittamiseen olisi kuitenkin hyvä olla olemassa.   

Tarjoamme pienemmän organisaation edut ja liikkumavapautta ja mahdollisuuden olla mukana tärkeässä liiketoiminta-alueen kehitystyössä. Organisaatiomme vahvuuksia ovat matala hierarkia, nopea reagointikyky ja käytännönläheiset toimintatavat. Samaan aikaan hartiamme ovat riittävän leveät tarjoamaan sinulle tukea tässä tehtävässäsi.

Lähetä luottamuksellisesti käsiteltävä hakemuksesi 31.7.2018 mennessä osoitteella rekry@rsm.fi.