(Poistunut julkaisusta)

Audiovisuaalisen viestinnän osaaja, kokoaikainen, Oulu
Studentwork HR Oy / Oulu

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.8.2019

Audiovisuaalisen viestinnän osaaja, oletko kiinnostunut videoiden tekemisestä? Etsitkö ensimmäistä oman alan työpaikkaa tai seuraavaa uutta projektia? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme osaaja!

 

Etsimme sinua 

Me Studentworkilla etsimme asiakkaillemme media-alan osaajia erilaisiin projekteihin Ouluun syksylle 2019 ja keväälle 2020. Tehtävät ovat pääosin kokoaikaisia ja tulet työllistymään Studentworkin kautta asiakkaalle.

Audiovisuaalisen viestinnän tehtävässä pääset vastaamaan videomateriaalien tekemisestä organisaatioiden eri tarpeisiin. Työssä pääset tarttumaan tilannekohtaisesti määriteltyjen tehtävien pariin. Pääset käyttämään niin teknistä näppäryyttäsi kuin kielitaitoasi, sekä tuomaan uusia näkemyksiä työn tekemiseen ja ideoita työvälineiden hyödyntämiseen.

 

Pääasialliset tehtävät 

  • Videoiden kokonaisvaltainen toteuttaminen yhteistyössä tiimin kanssa
  • Tuotettava materiaali voi olla esimerkiksi osa yrityksen tuote-esittelyä tai toimia järjestelmän koulutusmateriaalina

 

Odotamme sinulta 

  • Hyviä it-taitoja, pyörität näppärästi eri ohjelmistoja
  • Kokemusta jonkin videonmuokkausohjelman käytöstä
  • Selkeää ulosantia suomen-, ruotsin- ja englanninkielellä
  • Tekevää työotetta

                                                                                                    

Tarjoamme sinulle

  • Mahdollisuuden kerryttää arvokasta työkokemusta
  • Tilaisuuden näyttää osaamisesi
  • Hyvän perehdytyksen 
  • Työyhteisön tuen 

 

Hae tehtävään heti! 

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 1.9.2019. Aloitus tehtävässä on sopimuksen mukaan. Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse. Lisätietoja tehtävästä antaa Junior Consultant Manager Anni Keränen (046 9200 308, keskiviikkona 28.8. klo 14-15, sähköpostitse anni.keranen@studentwork.com). 

 

Lisätietoja Studentworkista 

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan! 

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.