(Poistunut julkaisusta)

AUDIO- JA VIDEOSUUNNITTELUN PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ, Espoo
Experis

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.10.2018
Suomalaisten perustama ITaito Oy on osa Dustinia. Dustin on eräs Pohjoismaiden johtavimmista IT-tuotteiden sekä niihin liittyvien palvelujen ja ratkaisujen jälleenmyyjistä. Dustinilla työskentelee Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Hollannissa yhteensä 1300 henkilöä. Vuonna 2017 Dustinin liikevaihto oli lähes miljardi euroa. www.itaito.fi

 

Etsimme audio- ja videosuunnittelun (AV) projektipäällikköä vakituiseen työsuhteeseen Espoon Suomenojalla sijaitsevaan toimipisteeseemme, jossa rento ja asiantunteva työyhteisömme tarjoaa käyttöösi osaamisensa ja tukensa.

Tehtäviisi kuuluu erilaisten AV-ympäristöjen (neuvotteluhuoneet, auditoriot, julkiset tilat yms.) asennusprojektien suunnittelu, resurssien hallinta (ml. alihankkijat), toteutuksen seuranta ja laadun varmistaminen.

Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta projektien hoidosta, AV-projektien läpiviemisestä ja ymmärrystä käytettävistä teknologisista ratkaisuista. Henkilönä toivomme sinun olevan säntillinen ja paineensietokykyinen tekijä, jota ei ressipallo liikaa paina.

Tarjoamme huippupaikkaa kansainvälisessä ja hienoja kehitys- ja uramahdollisuuksia tarjoavassa yrityksessä. Asiakkaiden palveleminen hyvin on meille kunnia-asia, ja odotamme, että sinullekin asiakas on ykkönen.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää 21.10. mennessä osoitteessa www.experis.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroupin Delivery Manager Petteri Paassola, 040 17 55 818 tai petteri.paassola@fi.experis.com

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.