(Poistunut julkaisusta)

Atk-tukihenkilö
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2019

Tehtävän kuvaus


Tule osaksi pätevää ja innovatiivista tietotekniikkapalvelut yksikköä ja rakentamaan Helsingin kaupungin sosiaali- ja terveystoimialamme menestystarinaa SOTE:ssa.

Etsimme vakinaiseen työsuhteeseen, tietotekniikkapalveluyksikköön atk-tukeen atk-tukihenkilöä, jonka tehtäviin kuuluvat työasemien tekninen ylläpito, suunnittelu- ja ylläpitotehtävät, yleiset tietotekniset asiantuntijatehtävät ja ICT-ympäristön ylläpitoon liittyvät hallinnolliset tehtävät esim. ohjeiden teko ja ylläpito. Tehtäviin kuuluu myös käyttäjäongelmien selvitys, vastuualueen työasemaympäristön hallinta, sovellusasennukset, tulostinten määritykset, käyttäjätunnushallinta, laiterekisteritietojen ylläpito, lähiverkon ongelmien selvitykset/korjaukset/huoltokutsut, osallistuminen sovittuihin toimeksiantoihin, asiakkaiden tietoturvallisen työskentelyn varmistaminen, virustorjuntaohjelmistojen ylläpito ja pienimuotoisten koulutusten pitäminen. Tehtävään kuuluu myös sosiaali- ja terveystoimialan jaoston ja lautakunnan atk-tukitehtävät. Nämä tehtävät kestävät normaalisti klo 17.00 asti.

Tehtävä on aluksi määräaikainen 1.5-31.8.2019 ja jatkuu vakituisena 1.9.2019 lukien.

Olet luonteeltasi ongelmanratkaisija ja nautit, kun saat asiat onnistuneesti maaliin. Pidät teknologiasta ja koet, että sinulla on annettavaa niiden ylläpidossa- ja kehityksessä. Uskot, että olkoon kyseessä työasemat asennukset tai projekteihin osallistuminen sekä ICT-tukipalveluiden sujuvuuden turvaaminen, toimittajahallinta, toimialamme toiminnan tehostamisen ymmärtäminen tai ohjemateriaalien valmistelu, niin kaikki onnistuu varmasti.

Työ alkaa 1.5.2019 tai sopimuksen mukaan.

Koeaika on 6 kk.

Jätä hakemus helsinkirekry.fi kautta.

Kelpoisuusehto


Ammatillinen koulutus esim. Datanomi

Luemme eduksi


Suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito. Tehtävään valitun tulee esittää työterveyshuollon antama selvitys soveltuvuudestaan tehtävään. Työ edellyttää hyvää fyysistä kuntoa.