(Poistunut julkaisusta)

ATK-taitoinen Logistiikkatyöntekijä
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2018

Etsimme ATK-TAITOISTA LOGISTIIKKATYÖNTEKIJÄÄ vahvistamaan tiimiämme Järvenpäähän.


Me ISS Kiinteistön ylläpitopalveluissa palvelemme asiakkaitamme 4000:ssa kohteessa ympäri Suomen. Vastaamme monipuolisesti pienistä huolto- ja korjaustöistä suuriin kiinteistöpalveluratkaisuihin. 1500 kiinteistöalan ammattilaistamme, erilaisissa työtehtävissään varmistavat kiinteistöjen laadukkaan toiminnan, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokkaan energiankäytön. 

Työtehtäviisi kuuluvat mm. materiaalien ohjaus ja keräily, tavaran vastaanotto, lähetys sekä varaston seuranta ja inventointi. Lisäksi vastaat siisteydestä ja työturvallisuudesta, projekti- ja huoltotoimituksista, Rental -järjestelmän ylläpidosta sekä käytät työssäsi sähkötrukkia. Työ on kokopäivätyötä arkisin klo 6–17.30 välillä, ja kyseessä on 6 kk:n määräaikainen työsuhde, jonka jälkeen on mahdollisuus siirtyä Tilaajan työsuhteeseen. Työt alkavat maalis-huhtikuussa ja työtä tehdään asiakaskohteessamme Cramo Adapteo Oy:llä Järvenpäässä.

Sinulla on työturvallisuuskortti sekä vähintään vuoden verran kokemusta vastaavista tehtävistä. Tulityökortti, ensiapukoulutus ja etenkin Rental -järjestelmän tuntemus katsotaan eduksi. Arvostamme erinomaisia asiakaspalvelutaitoja sekä joustavaa, oma-aloitteista ja itsenäistä työskentelyotetta sekä hyviä tiimityötaitoja. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa sekä hyvää fyysistä kuntoa.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn alan johtavassa yrityksessä, ammattitaitoisen tiimin tuen, kilpailukykyiset ison talon edut sekä runsaasti mahdollisuuksia kehittyä ja kouluttautua uralla eteenpäin.

Täytä sähköinen hakemuksesi oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi viimeistään 4.3.2018. Hakemusten käsittelyn aloitamme mahdollisesti jo hakuaikana, ja paikat täytämme heti sopivien hakijoiden löydyttyä.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -