(Poistunut julkaisusta)

Atk-suunnittelija
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.3.2019

Tehtävän kuvaus


Tule osaksi pätevää ja innovatiivista tietotekniikkapalvelut yksikköä ja rakentamaan Helsingin kaupungin sosiaali- ja terveystoimialamme menestystarinaa SOTE:ssa.

Etsimme vakinaiseen työsuhteeseen, tietotekniikkapalveluyksikköön atk-suunnittelijaa, jonka tehtäviin kuuluvat järjestelmien tekninen ylläpito, vakioympäristön ulkopuolisten asiakaspäätteiden suunnittelu- ja ylläpitotehtävät, yleiset tietotekniset asiantuntijatehtävät ja ICT-ympäristön ylläpitoon liittyvät hallinnolliset tehtävät. Tehtävä on aluksi määräaikainen 1.4-30.9.2019 ja jatkuu vakituisena 1.10.2019 lukien.

Olet luonteeltasi ongelmanratkaisija ja nautit, kun saat asiat onnistuneesti maaliin. Pidät teknologiasta ja koet, että sinulla on annettavaa niiden ylläpidossa- ja kehityksessä. Uskot, että olkoon kyseessä asiakaspäätteiden asennukset tai projekteihin osallistuminen sekä ICT-tukipalveluiden sujuvuuden turvaaminen, toimittajahallinta, toimialamme toiminnan tehostamisen ymmärtäminen tai ohjemateriaalien valmistelu, niin kaikki onnistuu varmasti.

Työ alkaa 1.4.2019 tai sopimuksen mukaan.

Koeaika on 6 kk.

Jätä hakemus helsinkirekry.fi kautta.

Kelpoisuusehto


Soveltuva korkeakoulututkinto.Luemme eduksi


Suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito. Tehtävään valitun tulee esittää työterveyshuollon antama selvitys soveltuvuudestaan tehtävään.