Ateriapalvelutyöntekijä
Lassila & Tikanoja Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2021

Tehtävämme on pistää kaikki ihmisen aikaansaama uudelleen käyttöön, kenties vielä joskus avaruudestakin. Mutta juuri nyt tarjoamme töitä maapallolla. Etsimme

 

 

TYÖNTEKIJÄÄ ATERIAPALVELUIHIN

 

 

Kokoaikaiseen ja vakituiseen tehtävään Tampereelle. Etsimme reipasta ja motivoitunutta henkilöä huolehtimaan asiakasyrityksemme ateriapalveluista. Pääasiallisina tehtävinä on ruokahuollon sujuvuuden varmistaminen. Eli aamupalan ja lounaan esille laitto sekä pois ottaminen. Itse ruuan valmistusta työssä ei ole. Työtä tehdään arkisin kello 06:30-14:30 .

 

Arvostamme hakijassa positiivista palveluasennetta sekä aktiivista työotetta. Ateriapuolen koulutus tai työkokemus katsotaan eduksi, mutta meillä motivoitunut asenne ratkaisee. Hymyn tuominen työyhteisöön on ehdoton ydinedellytys tässä tehtävässä! Työn luonteen vuoksi tehtävässä vaaditaan hygieniapassia. Työntekijältä vaaditaan myös voimassa oleva jäykkäkouristusrokote.

 

Tarjoamme sinulle työn osana mahtavaa työyhteisöä, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä alan ammattilaiseksi! Haluamme ehdottomasti tukea urapolkuasi ja auttaa sinua pääsemään tavoitteisiisi työelämässä. Lisäksi meiltä löytyy kaikki ison talon henkilöstöetuudet, kuten mm. laaja työterveyshuolto, mahdollisuus liittyä sairauskassaan ja saada erilaisia liikunta- ja kulttuurietuja.

 

Miltä kuulostaisi, olisiko tämä etsimäsi työpaikka?

Kerro meille lisää itsestäsi ja hae paikkaa nettisivujemme kautta oheisesta linkistä. Paikat kyseiseen tehtävään täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian!

 

Vai jäikö jokin mietityttämään?

Mikäli sinulla herää erityisiä kysymyksiä tähän työhön tai rekrytointiin liittyen, voit lähettää viestiä osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi. Muista lisätä viestiisi työilmoituksen viisinumeroinen tunnus, jonka löydät sivun yläreunasta otsikon vierestä. Huomioithan, ettemme ota hakemuksia vastaan sähköpostin kautta. 

 

Millaista siivoustyö on L&T:llä? Katso oheisesta linkistä:

https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat/lt-tyonantajana/siivoustyo

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1451678
  • Tehtäväalue: Kiinteistöpalvelu ja puhtaanapito, Asiakaspalvelu
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 17.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: L&T L&T (offre35331231.9860 (a) lassila-tikanoja-oyj.contactrh.com)
  • Puhelin: 010 636 111
  • Sijainti: Tampere