Ateriapalvelujohtaja
Vantaan Tilapalvelut Vantti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.7.2020

Vantti on olemassa, jotta vantaalainen arki voi toimia parhaalla mahdollisella tavalla. Me huolehdimme Vantaan kaupungin ateria-, puhtaus-, kiinteistö- sekä aula- ja turvapalveluiden toimivuudesta.

ATERIAPALVELUJOHTAJA

Haemme ateriapalvelujohtajaksi kokenutta suurkeittiöliiketoimintaa tuntevaa johtajaa ateriapalvelujen liiketoimintayksikköön. Tehtävässä vastaat kokonaisvaltaisesti ateriapalveluliiketoiminnan johtamisesta ja sen kehittämisestä. Ateriapalveluiden vuosiliikevaihto on noin 22,5 miljoonaa ja työllistää 360 ateriapalvelun ammattilaista. Apunasi liiketoiminnan johtamisessa sinulla on osaava operatiivinen johto sekä kehitysyksikkö asiantuntijoineen.

Liiketoiminnan johtajana kuulut yrityksen johtoryhmään ja raportoit toimitusjohtajalle.
Tehtävästä selviäminen edellyttää sinulta kykyä toimia haastavassa asiakasympäristössä. Asiakkaitamme ovat kaupungin eri toimialat ja loppukäyttäjinä olevat ruokailijat. Asiakkaamme arvostaa hyvää hinta-laatusuhdetta sekä kykyä uudistaa tuotevalikoimaamme. Liiketoiminnan johtamiseksi tarvitset ymmärrystä ateriapalvelujen ansaintalogiikasta, ja sinulla on tehtävään sopiva kaupallinen ja/tai tuotantotalouden koulutus

Tarjoamme monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän yrityksessä, joka uskoo hyvän henkilöstöjohtamisen johtavan hyvään asiakaskokemukseen. Toimintaamme ohjaavat periaatteet nojaavat kumppanuuteen, hyvään mieleen, tasa-arvoon ja vastuullisuuteen. Meidän maalimme muuttuvassa maailmassa on olla kaupungin reiluin työpaikka ja asiakkaamme paras yhteistyökumppani.

Lähetä hakemuksesi 21.8.2020 palkkatoiveineen osoitteessa https://vantti.fi/tyopaikat/
Mikäli et saa laitettua sähköistä lomaketta, voit laittaa hakemuksen: irene.toivola@vantti.fi.

Mahdollisiin tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa toimitusjohtaja Taina Huttunen 
30.07. klo 12.00–15.00 
07.08. klo 12.00–15.00. 
Edellä mainittuina ajankohtina Tainan tavoittaa numerosta 040 527 1287

Tai sähköpostilla taina.huttunen@vantti.fi. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot