(Poistunut julkaisusta)

Ateria- ja puhtauspalvelupäällikkö
Attendo

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2020

Haemme Ateria- ja puhtauspalvelupäällikköä Attendon ateriapalvelutuotannon sekä puhtauspalveluiden johtamiseen ja kehittämiseen. Palvelupäällikön tehtävä sisältää jonkin verran matkustamista koko Suomessa, mutta palvelualue on todennäköisesti Hämeen, Pirkanmaan, Keski-Suomen ja / tai Varsinais-Suomen alueilla.

Maistuva ja ravitseva kotiruoka nautittuna viihtyisässä ja kauniissa ympäristössä on yksi toiminnan kivijaloista Attendon yksiköissä. Haluamme tukea asukkaidemme hyvinvointia kehittämällä ruokailua sekä kokemuksena että toimintakykyä tukevana hoitomuotona. Ateriapalvelutuotantomme on hajautettu, ruoka valmistetaan pitkälti omana tuotantona ja lähellä asiakkaitamme. Arvojemme mukaisesti itse tehty on meille tärkeää. Ateriavolyymimme on päivätasolla n. 57 000 ateriaa.

Oletko etsimämme rautainen ammattilainen?

Haluamme sinut Attendolle näköalapaikalle suunnittelemaan asiakkaillemme makuelämyksiä, ravitsevaa ruokaa ja varmistamaan asiantuntijuudellasi yksikköjemme ateria- ja puhtauspalvelujen korkean laadun. Palvelupäällikön tehtävässä suunnittelet ja kehität ateria- ja puhtauspalveluita kokonaisuutena. Vastuullasi tulee olemaan mm. ateria- ja puhtauspalveluiden operatiivisen toiminnan kustannustehokas organisointi, ohjaus ja seuranta, laadun varmistus sekä monipuoliset kehitystehtävät. Motivoit työntekijöitä kohti yhteisiä tavoitteita vuorovaikutuksellisesti kannustaen ja valmentaen. Palvelupäällikön rooli omalla vastuualueellaan on keskeinen uusien keittiöiden avautuessa ja sopimuksen mukaisen palvelun käynnistyessä. Työskentelet tarmokkaan tiimin jäsenenä puhaltaen yhteen hiileen.

Tehtävä edellyttää soveltuvaa koulutusta (esim. restonomi AMK, suurtalous-esimieskoulutus), suurkeittiötyökokemusta sekä työkokemusta vastuullisista ruokahuollon ja puhtauspalveluiden esimies-, suunnittelu- ja ohjaustehtävistä. Palvelupäällikön tehtäviin kuuluu myös erilaista hallinnollista työtä ja raportointia sekä erilaisia digitaalisuuteen tähtääviä projekteja, joten IT-taitojen ja alaan liittyvien toiminnan- ja tuotannonohjausjärjestelmien tuntemuksen on oltava kunnossa.

Arvostamme itsenäistä, innovatiivista ja yrittäjähenkistä työotetta, kykyä toimia ja löytää ratkaisuja nopeasti muuttuvissa tilanteissa, organisointikykyä, sekä hyviä asiakaspalvelu- ja tiimityöskentelytaitoja. Työ on liikkuvaa, joten valmius matkustaa ja ajokortti on tehtävän hoitamisen kannalta välttämätön.

Tule dynaamiseen joukkoomme tekemään yhteistyötä Ateria- ja puhtauspalveluiden ammattilaisten kanssa!

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 18.10.2020 mennessä osoitteessa https://rekry.attendo.fi//Application/Index/3123/.