(Poistunut julkaisusta)

Ateria- ja puhtauspalvelupäällikkö, 2 paikkaa
Attendo

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.5.2019

Haemme kahta Ateria- ja puhtauspalvelupäällikköä toistaiseksi voimassaoleviin työsuhteisiin Attendon hoivakotien ruokapalvelutuotantoon sekä puhtauspalveluiden operatiivisen johtamiseen ja kehittämiseen. Palvelupäällikön tehtävä sisältää jonkin verran matkustamista koko Suomessa, mutta palvelualueet jakautuvat palvelupäälliköittäin Häme, Pirkanmaa ja Keski-Suomi sekä Länsi-Suomi ja Pohjanmaa. Toinen palvelupäälliköistä tulee työskentelemään Jyväskylästä tai Tampereelta käsin ja toinen Vaasasta tai Seinäjoelta käsin.

Maistuva ja ravitseva kotiruoka nautittuna viihtyisässä ja kauniissa ympäristössä on yksi toiminnan kivijaloista Attendon hoivakodeissa. Haluamme tukea asukkaidemme hyvinvointia kehittämällä ruokailua sekä kokemuksena että toimintakykyä tukevana hoitomuotona. Ruokapalvelutuotantomme on hajautettu, ruoka valmistetaan pitkälti omana tuotantona ja lähellä asiakkaitamme. Ateriavolyymimme on vuositasolla yli 7 miljoonaa ateriaa. 

Haluamme sinut, rautainen ammattilainen, Attendolle näköalapaikalle suunnittelemaan vanhuksille makuelämyksiä ja ravitsevaa ruokaa ja varmistamaan asiantuntijuudellasi hoivakotiemme ateria- ja puhtauspalvelujen korkean laadun. Palvelupäällikön tehtävässä suunnittelet ja kehität hoivakotien ruokahuoltoa ja puhtaus- ja tekstiilipalveluita kokonaisuutena. Vastuullasi tulee olemaan mm. ateria- ja puhtauspalveluiden operatiivisen toiminnan ohjaus kustannustehokkaasti, valvonta ja laadun varmistus hoivakodeissa, tuotekehitys, ruokalista- ja reseptiikkasuunnittelu. Kannustavalla ja valmentavalla työotteellasi motivoit työntekijöitä kohti yhteisiä tavoitteita. Palvelupäällikön rooli omalla vastuualueellaan on keskeinen uusien yksiköiden käynnistyessä. Työskentelet tarmokkaan tiimin jäsenenä. 

Toivomme sinulta:

Tehtävä edellyttää soveltuvaa koulutusta (esim. restonomi AMK, suurtalous-esimieskoulutus), suurkeittiö työkokemusta sekä työkokemusta vastuullisista ruokahuollon ja puhtauspalveluiden esimies-, suunnittelu- ja ohjaustehtävistä. Palvelupäällikön tehtäviin kuuluu myös erilaista hallinnollista työtä ja raportointia ja erilaisia digitaalisuuteen tähtääviä projekteja, joten IT-taitojen ja alaan liittyvien toiminnan- ja tuotannonohjausjärjestelmien tuntemuksen on oltava kunnossa. Arvostamme itsenäistä ja innovatiivista työotetta, kykyä toimia ja löytää ratkaisuja muuttuvissa tilanteissa, organisointikykyä, sekä hyviä asiakaspalvelu- ja tiimityöskentelytaitoja. Työ on erittäin liikkuvaa, joten valmius matkustaa ja ajokortti on tehtävän hoitamisen kannalta välttämätön. Työn aloitus elokuussa 2019. 

Tule dynaamiseen joukkoomme tekemään yhteistyötä Attendon ammattilaisten kanssa! 

Hakemukset tehtävään palkkatoiveineen keskiviikkoon 12.6.2019 kello 16.00 mennessä ja lisätiedustelut tehtävästä sähköpostitse: marika.salovaara@attendo.fi (Johtaja, ateria- ja puhtauspalvelut).