(Poistunut julkaisusta)

Asuntovuokrausneuvottelija
Newsec

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.12.2020

Oletko etsimässä uusia haasteita? Kaipaatko työtä, jossa saat arkeesi vakautta ja tilaisuuden kehittää osaamistasi? Alalla, joka tarjoaa sinulle monimuotoisia uramahdollisuuksia, ja yrityksessä, jolle työntekijöiden menestyminen sekä hyvinvointi ovat prioriteetti numero yksi. Siinä tapauksessa tässä voisi olla oiva vaihtoehto!

Asuntovuokrausneuvottelijanamme sinun tehtäväsi on auttaa asunnonhakijoita löytämään itselleen koti.

Huolehdit, että asunnot ovat markkinapaikoilla vuokra-asuntoja etsivien löydettävissä oikein hinnoiteltuina ja markkinoituina. Keskeisin osa työtäsi on tarjota ja esitellä kotia etsiville heidän tarpeisiinsa sopivia asuntoja – koteja, joissa he viihtyvät. Ja kun sopiva asunto löytyy, huolehdit tarvittavien sopimusten tekemisestä. Tämän lisäksi palvelet asuntoa etsiviä asiakkaitamme eri kanavissa.

Työsi tavoite on saada hallinnoimamme asunnot vuokrattua asunnonhakijoiden tarpeisiin ja odotuksiin vastaten. Työsi sisältää myynnillisiä elementtejä – tarpeen löytää toimivia ratkaisuja.

Teet myös yhteistyötä vuokrahallintomme ja taloyhtiöiden isännöitsijöiden kanssa. Tehtävässä on kiinteä kuukausipalkkaus, eikä sinulta edellytetä asuntonäyttöjen sopimista iltoihin tai viikonloppuihin.

Melkein 60 osaajan tiimimme vastaa tällä hetkellä sijoitusasiakkaidemme lähes 30 000 asunnon vuokrauksesta ja täyttöasteesta. Sen lisäksi, että haluamme löytää asunnonhakijoille koteja, haluamme myös palvella sijoitusasiakkaitamme ylittäen heidän odotuksensa. Tässä olemmekin onnistuneet hyvin, ja asuntovuokrauksella onkin ollut tärkeä sija liiketoimintamme kasvussa. Asuntovuokrauksemme näkymät tulevaan ovat hyvät ja vakaat. Niinpä nytkin rekrytoimme mielellämme työkaveriksemme uuden osaajan.

Mistä matkasi kanssamme alkaa?

Tulet saamaan työhösi hyvin käytännönläheisen perehdytyksen. Suunnitelmallinen perehdytyksemme pohjustaa sinulle edellytykset onnistua omassa työssäsi heti sen alkumetreistä. Myöhemminkin voit luottaa siihen, että apua ja tukea on saatavilla. Me koko tiimi haluamme, että myös sinä menestyt työssäsi. Uskomme, että puolessa vuodessa hallitset jo työhösi liittyvät järjestelmät sekä toimintamallimme, ja markkinatuntemuksesi sekä vuokrahinnoittelun taitosi karttuvat kokemuksesi myötä.

Millaiset työkaverit saat?

Meillä on tiimissä ja talossa mutkaton tekemisen meininki. Sitä ryydittää ehkä joskus hieman vinksahtanut huumori. Töitä teemme paljon ja tosissaan mutta emme koskaan totisesti ja ryppyotsaisesti. Vaikka työmme on itsenäistä ja myös etänä tapahtuvaa, teemme töitä usein yhdessä. Olemmekin toisillemme läsnä ja kuuntelemme toisiamme. Vaikutamme myös jokainen siihen, millainen on kulttuurimme, ja miten toimintaamme kehitämme.

Miltä kuulostaa? Voisitko sinä olla etsimämme työkaveri?

Mitä sinä saat kanssamme? 

Ensinnäkin saat rinnallesi sinun parastasi tahtovat työkaverit. Entä mitä muuta?

  • Mikäli sinulla ei vielä ole LVV- tai VuT-tutkintoa suoritettuna, huolehdimme, että tulet ne meillä työskennellessäsi suorittamaan. Näistä voi olla urallasi myöhemminkin hyötyä.
  • Pohjoismaiden suurimpana kiinteistöalan asiantuntijana ja kasvavana yrityksenä meidän on mahdollista tarjota sinulle vaihtoehtoisia, omiin kiinnostuksen kohteisiisi pohjaavia urapolkuja kiinteistöalalla. Varmistamme yhdessä, että et polje paikallasi, mitä tulee uraasi ja osaamisesi kehittymiseen.
  • Meillä pystyt vaikuttamaan siihen mitä, miten ja missä työsi teet. Etätyö on meillä normaalia arkea siinä missä arjen joustot. Kun itse aikataulutat ja suunnittelet omat työsi, ajan myötä sinusta kehittyy todellinen ajankäytönhallinnan mestari, jos et sellainen jo olekin.
  • Yksi työn rikkauksista on se, että päiväsi eivät toistu samanlaisina. Päiviin mahtuu vauhtia ja kohtaamisia. Ei mustaharmautta vaan värejä ja iloa.
  • Toimialamme ja työmme ei ole niitä kaikista suhdanneherkimpiä. Niinpä kanssamme vältät pahimmat turbulenssit saaden arkeesi turvaa ja vakautta.
  • Kanssamme työskentelet yhteisössä, joka ei alita rimaa tai jätä asioita lojumaan. Me teemme työtämme ylpeydellä mutta emme liian vakavasti – tosissaan mutta emme totisesti.

Joko vakuutuit, että me voisimme olla osaamisesi uusi koti?

Siinä tapauksessa katso, millä taidoilla menestyt kanssamme?

Mikäli sinulla on vastaavista tehtävistä aiempaa kokemusta, loistavaa. Jos ei ole, nämä työt kyllä opit. Enemmänkin tässä työssä on kyse oikeasta asenteesta ja työskentelyotteesta kuin vuosien vuokravälityskokemuksesta. Työkokemusta sinulla on kuitenkin hyvä olla vaikkapa myynnin tai asiakaspalvelun parista. Osaat siis ratkaista asiakkaan haasteita myynnillisellä otteella.

Koska työssäsi tapaat ja toimit erilaisten ihmisten kanssa, on tärkeää, että se on sinulle luontevaa ja mielekästä. Olet aloitteellinen ja hallitset oman työskentelysi organisoinnin. Tartut toimeen positiivisen kautta ja saat asioita aikaan. Et myöskään kadota toimintakykyäsi pienessä paineessa tai muuttuvissa tilanteissa – pystyt hieman joustamaan tai tarttumaan puhelimeen, jos onnistunut lopputulos sitä edellyttää. Tärkeää on, että et pelkää itsenäistä työtä, varsinkin kun esimiehesi on eri paikkakunnalla.

Tehtävän suorittamiseksi oma auto on ehdoton. Kaupallinen koulutus on myös eduksi.

Seuraavaksi olisi hienoa kuulla lisää sinusta!

Tähän tehtävään voit hakea oheisen hakulomakkeen kautta 18.1.2021 mennessä. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä eli käymme hakemuksia läpi ja tapaamme tehtävästä kiinnostuneita mahdollisesti jo hakuaikana. Älä siis suotta odota viimeiseen päivään työkaveriksemme hakemisessa!

Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävääsi tai meillä työskentelyyn liittyen,Tuuli juttelee mielellään niistä kanssasi lisää. Hänet tavoitat parhaiten 5.1.2021 klo 10:00-12:00 tai 13.1.2021 klo 10:00 - 12:00 numerosta 010 389 6061. Voit myös laittaa sähköpostia tuuli.rossi@newsec.fi.