(Poistunut julkaisusta)

Asuntovuokrausneuvottelija
Newsec

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.8.2019

Haluaisitko sinä työskennellä yrityksessä, joka on 100 prosenttisesti sitoutunut sinuun? Innostaako sinua yhteisö ja työkaverit, jotka ratkovat rinnallasi arjen haasteita ja mahdollistavat menestymisen työssäsi? Olemme matkalla Suomen suurimmaksi kiinteistöalan asiantuntijayritykseksi ja haluamme kutsua sinut mukaan kiinteistösijoittamisen keskiöön. Katso, mitä voimme sinulle tarjota!

Etsimme nyt uusia tekijöitä mukaan huippuhienoon työyhteissääme Kuopion ja Lappeenrannan toimipisteisiimme. 

Työllesi saat lentävän lähdön kattavasta ja monipuolisesta perehdytyksestämme. Pääset tutustumaan asiakkuuksiimme, tietojärjestelmiimme sekä uusiin työkavereihisi. Huomaat nopeasti, että arvomme Passion for Colleagues and Clients, Excellence, Innovation sekä Integrity näkyvät ja elävät arjessamme niin keskinäisessä kanssakäymisessämme kuin johtamisessa ja liiketoiminnassamme. Tulet saamaan kaiken tarvitsemasi tuen työhösi liittyvien asioiden ja elementtien kanssa. Muistat vain aina kysyä, kun siltä tuntuu!

Asuntovuokrausneuvottelijana toimit arvojemme mukaan:

PASSION FOR COLLEAGUES AND CLIENTS 
Olet tärkeä osa merkittäviä asuntosijoittajia palvelevaa asuntoliiketoimintayksikköämme. Tehtäviisi kuuluvat monipuolinen asiakaspalvelu, asuntojen vuokraus, raportointi, asiakastapaamiset toimistolla sekä asuntonäytöillä, sopimusten hallinnointi, asuntojen markkinointi ja hinnoittelu ja muut asuntovuokrauksen monipuoliset tehtävät. Osaat ja haluat toimia tiimissä, etkä pelkää työskentelyä itsenäisesti.

EXCELLENCE 
Sinulla on LVV-tutkinto, sekä jo aiempaa kokemusta asuntovuokrauksesta. Olet oma-aloitteinen, asiakaspalveluhenkinen ja osaat priorisoida työtehtäviä kiireessäkin. Käytät sujuvasti MS Office-ohjelmia ja omaksut nopeasti tietojärjestelmien käytön. Kommunikoit sujuvasti myös englannin kielellä. Olet tottunut itsenäiseen työhön ja pystyt ottamaan vastuuta oman työn suunnittelusta. Lappeenrannan osalta tehtävän hoito edellyttää ajokorttia, sekä omaa autoa. Myös Venäjän kielen taito katsotaan alueella eduksi.

INNOVATION 
Olet kiinnostunut oman työn kehittämisestä ja tarjoat omalta osaltasi uusia näkökulmia Newsecin ja asiakkaidemme toimintaan.

INTEGRITY 
Olet tarkka ja täsmällinen asiakkaidemme luottamuksellisten tietojen käsittelyssä ja huolehdit osaltasi muutoinkin Hyvän Vuokratavan noudattamisesta.

Heräsikö kiinnostuksesi? Seuraavaksi olisi hienoa kuulla lisää sinusta! Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävääsi tai meillä työskentelyyn liittyen, Hanna ja Tuuli kertovat mielellään lisää. Hannan tavoitat 5.8. ja 14.8. klo 12-15 numerosta 040 651 6345 tai sähköpostitse hanna.immonen@newsec.fi.  Tuulin tavoitat 19.8. ja 26.8. klo 15-16 numerosta: 010 389 6061 tai sähköpostitse tuuli.pirhonen@newsec.fi.

Tähän tehtävään voit hakea oheisen hakulomakkeen kautta 28.8.2019 mennessä. Käymme hakemuksia läpi ja tapaamme tehtävästä kiinnostuneita jo hakuaikana, joten älä suotta odota viimeiseen päivään.