(Poistunut julkaisusta)

Asuntovuokrausneuvottelija
Newsec

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2019

Kiikarissa näköalapaikka kiinteistöalalla? Meillä Newsecillä toimintaa johdetaan vahvasti arvojen pohjalta. Arvomme Passion for Colleagues and Clients, Excellence, Innovation ja Integrity todella näkyvät arjessamme ja kaikki työntekijämme sitoutuvat niihin. Meillä pääset työskentelemään lähes 400 kiinteistöalan huippuammattilaisen kanssa, kehittämään osaamistasi ja ottamaan vastuuta heti alusta alkaen. Tule osaksi täyden palvelun kiinteistöalan asiantuntijayritystä ja yhtä Suomen parhaista työpaikoista!

Haemme nyt asuntovuokrausneuvottelijaa Turun keskustan toimipisteeseemme. Tarjoamme mielenkiintoisen työn sekä dynaamisen, asiantuntevan ja rennon työyhteisön. Meillä pääset näkemään kiinteistösijoitusalaa monipuolisesti. Tehtävä on kokopäiväinen äitiysvapaasijaisuus ja työsuhde sopimuksen mukaan toukokuusta 2019 syksyyn 2020. Raportoit tehtävässä asuntovuokraustiimin esimiehelle.

Asuntovuokrausneuvottelijana toimit arvojemme mukaan:

PASSION FOR COLLEAGUES AND CLIENTS
Olet tärkeä osa merkittäviä asuntosijoittajia palvelevaa asuntoliiketoimintayksikköämme. Tehtäviisi kuuluvat monipuolinen asiakaspalvelu, asuntojen vuokraus, raportointi, asiakastapaamiset toimistolla sekä asuntonäytöillä, sopimusten hallinnointi, asuntojen markkinointi ja hinnoittelu ja muut asuntovuokrauksen monipuoliset tehtävät. Osaat ja haluat toimia tiimissä, etkä pelkää työskentelyä itsenäisesti.

EXCELLENCE
Sinulla on LVV-tutkinto, sekä kokemusta asuntovuokrauksesta. Olet oma-aloitteinen, asiakaspalveluhenkinen ja osaat priorisoida työtehtäviä kiireessäkin. Käytät sujuvasti MS Office-ohjelmia ja omaksut nopeasti tietojärjestelmien käytön. Kommunikoit sujuvasti myös englannin kielellä. Olet tottunut itsenäiseen työhön ja pystyt ottamaan vastuuta oman työn suunnittelusta. Tehtävän hoito edellyttää ajokorttia, sekä omaa autoa. Hyviä tuloksia vastaan tarjoamme kiinteän kuukausipalkan.

INNOVATION
Olet kiinnostunut oman työn kehittämisestä ja tarjoat omalta osaltasi uusia näkökulmia Newsecin ja asiakkaidemme toimintaan.

INTEGRITY
Olet tarkka ja täsmällinen asiakkaidemme luottamuksellisten tietojen käsittelyssä ja huolehdit osaltasi muutoinkin Hyvän Vuokratavan noudattamisesta.


Joko kiinnostuit? Lisätietoa tehtävästä antaa Team Leader, Tuuli Pirhonen puhelin: 010 389 6061 seuraavina aikoina: 11.2.2019 klo 14-16 ja 18.2.2019 klo 14-16. 

Hae tehtävää mahdollisimman pian, viimeistään 24.2.2019 mennessä.